Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cuti draga posle mogu opet kod precasnog muertea na ispovest:mrgreen: samo se plasim da se ne zapricamo:mrgreen: (pricala sam vec taj vic na forumu)
nego nisam ja sanjala,imala sam te misli na javi,svesno i planski:rumenko: da li to moj greh cini ozbiljnijim?:think:

Сестро слатка, ЈА сам сањала,па свој грех пројектујем на тебе...
А после снова сам почела и свесно да размишљам, па не знам, да ли да се већ свлачим, па пред прозор, или да чекам да видим како ћеш ти да прођеш, па да се учим на твом искуству... :)

E žene , žene ...pa kako bre da se ni jedna od nas ne doseti ovog trika ....nego Mačorčina i Noj...
Dok se mi utrkujemo koja će biti pametnija, lepša, duhovitija, i pri tom naravno forumski svetija ...
oni otovre temu i u centru su pažnje...:roll: ...a nit lepi nit pametni :lol: a vala ni sveti !

hihihi...

Dobro, bre, Mirka, ne razbijaj im iluziju! Pusti da bar jednom zablistaju!!!

ajde i ja da se upišem......danas posle ko zna koliko vremena
pojedoh celu veliku piccu...i to sad nisam sigurna ni da sam
žvakala ko čovek...jednostavno sam je progutala:mrgreen:i sve
moje odricanje, ode u bestragiju...ali valjda imam i ja pravo da
malo bidem "normalna" kako bi rekle neke moje prijateljice...:lol::lol:

e, a, sada čekam kaznu...za ovaj strašni greh......:whistling:

Ja mislim da je u Lindu usao demon bluda.
To ce izgleda zahtevati obred exorcisma...

Lave...mala ispravka u tvom postu...
...egzorcizam je isterivanje djavola...a exsorciZZam je uterivanje djavola...jer, jedino tako mogu biti izlechene...klin se klinom izbija...kazhe stara Srpska...a stara Gvatemalska - nikad ne slushaj stare Srpske...

Pa, čekajte, ne razumem - je l sam ja nečasna, ili samo posrnula...:mrgreen:
Gde je veća "kazna"??!

...sestro dr Marina...vama bash treba velika kazna...jer lebdite izmedju mentalne projekcije posrnulosti i fizichkog, pa josh nastranog bluda...
...KURA...
20 sklekova iznad tek probudjenog muzha...15 chuchnjeva (sa okrenutim ledjima muzhu) dok chita novine, ili gleda TV...3X dnevno...
...ako osetite neke "slobodno narastujucce anjone"...nikako obraccati pazhnju na navedene...samo cool face...

Сестро слатка, ЈА сам сањала,па свој грех пројектујем на тебе...
А после снова сам почела и свесно да размишљам, па не знам, да ли да се већ свлачим, па пред прозор, или да чекам да видим како ћеш ти да прођеш, па да се учим на твом искуству... :)

u narednih nedelju dana, svaka "projekcija" koja ti se svidi u RL...cce ti biti nedostupna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back