Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...mora da sam preterala sinoć sa oplitanjem po koleginicama- sanjam noćas jednu- fina žena, ljubazna, topi se prosto od kolegijalnosti u snu a ja se mislim: Što sam ja neka opajdara- pa, ova je baš fina ženica...:eek:
Šta to ovaj odozgore oće da mi kaže??!
I kakvu pouku da izvučem iz ovog sna??! :whistling:

...mora da sam preterala sinoć sa oplitanjem po koleginicama- sanjam noćas jednu- fina žena, ljubazna, topi se prosto od kolegijalnosti u snu a ja se mislim: Što sam ja neka opajdara- pa, ova je baš fina ženica...:eek:
Šta to ovaj odozgore oće da mi kaže??!
I kakvu pouku da izvučem iz ovog sna??! :whistling:

...zbog "ne - etichosti"...5 dana pranja na ruke muzhevljevih charapa...

...a vi bi ste sestro dr Marina vecci...pa da budete greshna kao sestra Linda Forumska...
...onda za pochetak...ako imate Francuski balkon...shetnja "bez" ichega od pasa na dole...1 dan

Imam, oče, balkon.ne znam da l je francuski, al gleda na ulicu!Prometnu.:mrgreen:
Ali, ladno je, oče, i ima malo šetača! Je l mogu kaznu da odradim na uskom prostoru i sa manjim brojem ljudi.Jedan- npr. da otprati moju kaznu- da l je dobro izvršavam!
Unapred zahvalna grešnica JA!

Imam, oče, balkon.ne znam da l je francuski, al gleda na ulicu!Prometnu.:mrgreen:
Ali, ladno je, oče, i ima malo šetača! Je l mogu kaznu da odradim na uskom prostoru i sa manjim brojem ljudi.Jedan- npr. da otprati moju kaznu- da l je dobro izvršavam!
Unapred zahvalna grešnica JA!

...tako greh neccete "oprati"...sestro dr Marina...nego...sutra na poslu...pred nekim pacijentom, kao sluchajno nameshtate haltere...i ako primetite neku iskru u oku pacijenta, drsko i drchno (doktorski) da mu se obratite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back