Ima Vas..Greshnica...sve cce te u St Muerte Monastery...na ExorciZZam...![]()
ja cu sama da se prijavim ali cek da nakupim grehove , da ne dolazim dva put

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima Vas..Greshnica...sve cce te u St Muerte Monastery...na ExorciZZam...![]()

Pa Greh cici kako ko ???![]()

Aaaahhh..ne smem ..ako krenem.. da se ispovedam..banovace me...a i ne pise + 18 kod Zena kao na Ljisu.
))))
...mora da sam preterala sinoć sa oplitanjem po koleginicama- sanjam noćas jednu- fina žena, ljubazna, topi se prosto od kolegijalnosti u snu a ja se mislim: Što sam ja neka opajdara- pa, ova je baš fina ženica...
Šta to ovaj odozgore oće da mi kaže??!
I kakvu pouku da izvučem iz ovog sna??!![]()
...zbog "ne - etichosti"...5 dana pranja na ruke muzhevljevih charapa...
Pa, nisam loše prošla, oče!Na ruke??!Pa, nisam loše prošla, oče!

tkacio:Ne budi okrutan..daj neku laksu kaznu.......ovde su samo devojke, zhene +18...
...dok ne otvorish Dushu...narednih 7 dana da te stezhe u grlu, svaki put kad hoccesh da konzumirash vanillice...
..znala sam- meni uvek zapadne mali...tkacio:
Ne budi okrutan..daj neku laksu kaznu....![]()

Muchi .nesto plavo..pa zeleno ..pa ..ne znam sta mi je danas..sacu jos jednu kafu da skuvam..vrednica jedna.....occem sestro K...samo otvori shta muchi dushicu tvoju...?![]()

...a vi bi ste sestro dr Marina vecci...pa da budete greshna kao sestra Linda Forumska...
...onda za pochetak...ako imate Francuski balkon...shetnja "bez" ichega od pasa na dole...1 dan

Muchi .nesto plavo..pa zeleno ..pa ..ne znam sta mi je danas..sacu jos jednu kafu da skuvam..vrednica jedna..![]()

Imam, oče, balkon.ne znam da l je francuski, al gleda na ulicu!Prometnu.
Ali, ladno je, oče, i ima malo šetača! Je l mogu kaznu da odradim na uskom prostoru i sa manjim brojem ljudi.Jedan- npr. da otprati moju kaznu- da l je dobro izvršavam!
Unapred zahvalna grešnica JA!
...tako greh neccete "oprati"...sestro dr Marina...nego...sutra na poslu...pred nekim pacijentom, kao sluchajno nameshtate haltere...i ako primetite neku iskru u oku pacijenta, drsko i drchno (doktorski) da mu se obratite...
Sa boldiranim neću imati problema. To radim stalno! Al, kako drska da budem??!To ne mogu , oče!

pa sledeca dva dana donji deo?
a u nedelju komplet?![]()

Ja se prosto osecam ko svetica medju vama devojke.Legla na vreme,procitala pola knjige,jutros skuvala kafu i napravila vanilice...ocupala obrve i obukla roze trenerku cednu i plisanu...![]()
Nemam pojma sta sam sanjala znam samo da sam se divnoo probudilaPa, šta onda ovde tražiš?!
Ipak si imala grešne snove, priznaj...![]()

Nemam pojma sta sam sanjala znam samo da sam se divnoo probudila
Nicim izazvano.Al kad se tako "probudis"sa svojim muskarcem to se valjda ne racuna...![]()