Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...vi vređate...nisam OvO očekivao...:mrgreen:...dobili ste identičnu "soto voće" intonaciju...ja samo pitah...ima l' neke zaraze...ptičjeg gripa...da se ne raširi u naredna dva dana života oĐe...:mrgreen:

Mda....dobro...izvinjavam se....Nije mi bila namera da vređam....Valjda boja za jaja izvršila štetan uticaj na moj mozak....:roll: (al sam fiiina ko iz Finske....ali šta ću Uskrs je...vreme ljubavi i praštanja....:mrgreen:)
Zaraze nema...Koliko znam poludele i šiznute smo samo Mirka i ja...:manikir:

...pre upotrebe promućkati...mislim na prašinu sa tvojih knjiga...navedena intonacija nije samo pevanje...nego i jedna od "boja glasa" dijaloga u pozorištu...:mrgreen:

Od kada se ti zanimaš za Parohijsku biblioteku...Zadnji put si dao neke pare za njeno proširenje za vreme Španske inkvizicije...:evil:

Nije problem promućkati....samo da ne bude posle "bum!"...Osmudićeš bradu....:mrgreen:

...ne znam na čemu si...:mrgreen:...al' OnO...pre upotrebe promućkati...bilo je vama namenjeno...bez zamene tezice...:mrgreen:...molim...:lol:

Trenutno na stolici...a uskoro ću na krevet da premestim cenjenu trticu.... A ako ja promućkam kao što me savetuješ.....opet će tebi da bude "bum!".....
A posle ćeš da se žališ kako vređam....
Ne bockaj ako ne želiš da i sam izigravaš goblen.....:manikir:

...pre upotrebe promućkati...mislim na prašinu sa tvojih knjiga...navedena intonacija nije samo pevanje...nego i jedna od "boja glasa" dijaloga u pozorištu...:mrgreen:

Hm..je l to ono "sotto voce"....što smo učili u školici? Nije trebalo da čitam knjige na časovima muzičkog....:mrgreen:
Hajde Pope.....zapevaj....Slušam....;)

Od kada se ti zanimaš za Parohijsku biblioteku...Zadnji put si dao neke pare za njeno proširenje za vreme Španske inkvizicije...:evil:

Nije problem promućkati....samo da ne bude posle "bum!"...Osmudićeš bradu....:mrgreen:

Trenutno na stolici...a uskoro ću na krevet da premestim cenjenu trticu.... A ako ja promućkam kao što me savetuješ.....opet će tebi da bude "bum!".....
A posle ćeš da se žališ kako vređam....
Ne bockaj ako ne želiš da i sam izigravaš goblen.....:manikir:

...videh...da moram da crtam...a vaš cenjeni Big Bang...khmm...khmm...:whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back