Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako
Sledece nedelje,tj sjutra, pa do petka, ima da dobijem vise od 3 jedinice, ili zakljucene 2-3-keza tromesecje jer nijesam imala volje da ucim...'
Sjutra majka ide u skolu:(
Zadnje dvije nedelje sam 4 dana provela bukvalno spavajuci i placuci(ne pitajte):rumenko:
Procitah ono za cokoladu i kolu- dobro je-onda nijesam jedina:mrgreen:
Kad izadjem u grad, ispusim makar kutiju ipo cigara...Olaksavajuca okolnost- kad ne izlazim, onda ne zapalim ni jednu...:whistling:
eee....
Nastavljam svoju gresnu listu ubrzo:)

P.S. samo ja pisem o svojim najcrnjim problemima, ostali o kupovini mindjusa:dash::dash:

:evil:eto ,kao neki sef sam bio bas blag ,mogao sam radnika da
zeznem za posao .presao je u drugu firmu i servirao tu informacuju pre 3 dana.
da sam insistirao na postovanju zakonskog otkaznog roka ,bilo bi po njega vrlo zanimljivo.
ovako,sam preuzeo na sebe i njegov posao do daljnjeg,a on ode pevajuci u drugu firmu,kaze lakse.svi bi 'leba bez motike.
eto,rekao sam :evil:

Poslednja izmena:
Imali smo zurku..povod....tatin 50-ti rodjendan.....skupili se svi njemu dragi....vecera je bila fantasticna, torta odlicna.....slikali smo se, pricali do kasno u noc....itd....

Jako sam srecna jer su osobe koje mi mnogo znace pored mene i sto se medjusobno dobro razumemo....jes da pored mene nema osobe koja mi najvise znaci...al jbga.....:confused:

P.s. Tata ima samo par belih dlaka na glavi...forumasi pojedite se od muke...:mrgreen: :P :P

:evil:eto ,kao neki sef sam bio bas blag ,mogao sam radnika da
zeznem za posao .presao je u drugu firmu i servirao tu informacuju pre 3 dana.
da sam insistirao na postovanju zakonskog otkaznog roka ,bilo bi po njega vrlo zanimljivo.
ovako,sam preuzeo na sebe i njegov posao do daljnjeg,a on ode pevajuci u drugu firmu,kaze lakse.svi bi 'leba bez motike.
eto,rekao sam :evil:

Pa nisi bio blag! Eto nisi bio! :evil:
Da si odmah počeo da radiš i njegov posao, on, jadan ne bi morao da traži drugu firmu! ccc.... Kakvih sve šefova ima....:mrgreen:

Pusti...rešio si se lenčuge...:bye:

Podsjeti me sta to bi?

Pa taj car...kako ga koji berberin ošiša...ne vrati se živ kući...niko nije više hteo da ide...
I javi se jadam mlad..neiskusan.. Prilikom šišanja, primeti da car ima kozje uši, ali, kad ga car upita dali je primetio nešto neobično, on se napravi lud...ništa video, ništa čuo... i tako lepo radio kod cara dugo.... dobra plata...ali ga mučilo to što nije smeo nikome da kaže za one uši... muka živa.
I požalio se nekom mudrom čoveku, da ima tajnu, a da je ne sme nikome reći i da ga to jede...A ovaj ga posavetuje da ode van mesta, iskopa rupu u zemlji, i u nju kaže šta ima, da olakša dušu... Ima i kraj, ali nije bitan za ovu našu temu.

I, tako forum može da nam posluži umesto rupe..(u zemlji!:evil::rumenko::mrgreen:)

Pa taj car...kako ga koji berberin ošiša...ne vrati se živ kući...niko nije više hteo da ide...
I javi se jadam mlad..neiskusan.. Prilikom šišanja, primeti da car ima kozje uši, ali, kad ga car upita dali je primetio nešto neobično, on se napravi lud...ništa video, ništa čuo... i tako lepo radio kod cara dugo.... dobra plata...ali ga mučilo to što nije smeo nikome da kaže za one uši... muka živa.
I požalio se nekom mudrom čoveku, da ima tajnu, a da je ne sme nikome reći i da ga to jede...A ovaj ga posavetuje da ode van mesta, iskopa rupu u zemlji, i u nju kaže šta ima, da olakša dušu... Ima i kraj, ali nije bitan za ovu našu temu.

I, tako forum može da nam posluži umesto rupe..(u zemlji!:evil::rumenko::mrgreen:)

A ako iz foruma izraste neka biljka....pa neko od nje napravi sviralu...:???:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back