LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
aha,pa samo uskace "gledajte mene gledajte mene"
mirka gde ti je timski duh 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eto ,kao neki sef sam bio bas blag ,mogao sam radnika da 

Pa ne,ali je zanimljivije, i valjda olaksavajuce ako napises na forumu![]()

eto ,kao neki sef sam bio bas blag ,mogao sam radnika da
zeznem za posao .presao je u drugu firmu i servirao tu informacuju pre 3 dana.
da sam insistirao na postovanju zakonskog otkaznog roka ,bilo bi po njega vrlo zanimljivo.
ovako,sam preuzeo na sebe i njegov posao do daljnjeg,a on ode pevajuci u drugu firmu,kaze lakse.svi bi 'leba bez motike.
eto,rekao sam![]()

Podsjeti me sta to bi?

)
Pa taj car...kako ga koji berberin ošiša...ne vrati se živ kući...niko nije više hteo da ide...
I javi se jadam mlad..neiskusan.. Prilikom šišanja, primeti da car ima kozje uši, ali, kad ga car upita dali je primetio nešto neobično, on se napravi lud...ništa video, ništa čuo... i tako lepo radio kod cara dugo.... dobra plata...ali ga mučilo to što nije smeo nikome da kaže za one uši... muka živa.
I požalio se nekom mudrom čoveku, da ima tajnu, a da je ne sme nikome reći i da ga to jede...A ovaj ga posavetuje da ode van mesta, iskopa rupu u zemlji, i u nju kaže šta ima, da olakša dušu... Ima i kraj, ali nije bitan za ovu našu temu.
I, tako forum može da nam posluži umesto rupe..(u zemlji!)
evo sv linde forumskeodradila sam kaZZnu oce je l cete da me pomilujete
![]()
...5X......Gospodji pomiluj......5X...

Kad se pije tekila, sta se uradi sa solju/soli?![]()

Koliko ja vidim ovde Formashice samo postuje izmishljene grehe...i sve zarad onog POMILUJ ME ...![]()

u narednih nedelju dana, svaka "projekcija" koja ti se svidi u RL...cce ti biti nedostupna...
Ja to i bez tekile radim....![]()
(Jesam jednom ali je tada bilo polu-prazno

)