Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...vredna sestro K...vidim da ste stidljivi...a jedino vam nick ukazuje na greh...i dok dushicu ne otvorite...gledajte u kaleidoskop...kako se boje menjaju...a drugom rukom...usisajte hodnik...:)

Sveti Oce.:worth:.moram da ti se ispovedim i kazem da sam vec to sve uradila ..jos i prasinu obrisala...i da sada umesto da heklam ili vezem ..ja kuckam po forumu....jel sam i dalje sa sve nickom gresna ili mi se oprasta..:p

Ти се, канда, спремаш да и даље сањаш исто, док планираш оволика искупљења?
;)
Или ћеш да ,,узмеш кредит'' па да после можеш да сањаш колико хоћеш? :)
cuti draga posle mogu opet kod precasnog muertea na ispovest:mrgreen: samo se plasim da se ne zapricamo:mrgreen: (pricala sam vec taj vic na forumu)
nego nisam ja sanjala,imala sam te misli na javi,svesno i planski:rumenko: da li to moj greh cini ozbiljnijim?:think:

Sveti Oce.:worth:.moram da ti se ispovedim i kazem da sam vec to sve uradila ..jos i prasinu obrisala...i da sada umesto da heklam ili vezem ..ja kuckam po forumu....jel sam i dalje sa sve nickom gresna ili mi se oprasta..:p

...sestro K...ne mogu chak ni nick da vam otkucam...koliko je greshan...ko zna shta se sve krije iza njega...chekam da se otvorite...u pauzi vasheg vrednovanja...

cuti draga posle mogu opet kod precasnog muertea na ispovest:mrgreen: samo se plasim da se ne zapricamo:mrgreen: (pricala sam vec taj vic na forumu)
nego nisam ja sanjala,imala sam te misli na javi,svesno i planski:rumenko: da li to moj greh cini ozbiljnijim?:think:

...:eek::eek::eek:...
...biccete prebacheni iz kelije, koju delite sa ostalim "sestrama", zbog vashih misli...da ih ne pokvarite...
...prebaccheni ste u predvorje sa Palim Andjelchiccima...:mrgreen:

...nije pod mojom Exiskopijom mushki deo... njega cce moje "prechishccenje" koleginice da vrate na Pravi put...
...dok ti...hmmm...klechanje ne pomazhe...visiccesh nogama nagore chitavo popodne...
Oce ne mogu popodne idem na sajam knjiga pa na jedno zensko gresno okupljanje al kad se vratim veceras,obecavam..Taman o jednom trosku da okajem jucerasnje i ove danasnje grehe na vidiku;)

E žene , žene ...pa kako bre da se ni jedna od nas ne doseti ovog trika ....nego Mačorčina i Noj...
Dok se mi utrkujemo koja će biti pametnija, lepša, duhovitija, i pri tom naravno forumski svetija ...
oni otovre temu i u centru su pažnje...:roll: ...a nit lepi nit pametni :lol: a vala ni sveti !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back