Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 67981

Veoma poznat
Poruka
10.021
...za lepshi pol...

1. kupila sam, a nisam trebala :rumenko:
2. nisam kupila :otkacio:
3. vikala sam :mrgreen:
4. tukla sam ukucane :roll:
5. pogledao me je "neprijateljski" :whistling:
6. zgreshila sam :eek:
7. prekinula sam "post" sa...:rumenko:
8. opet sam jela vishe...:dash:
9. vidi kako je obuchena :evil:
10. da sam lepa kao ona...:neutral:

...i josh milijardu drugih razloga...
...OvO je uho, za sve shto vas (intimno) muchi, ne smete javno...i sve Gratis...i strogo poverljivo...

Evo ja cu prva:D
Sinoc sam kupila mindjuse samo zato sto su bile na popustu i jutros konstatujem da imam bar sest na istu foru i da sam bolesna jer stalno kupujem slicne stvari...:otkacio:
Zgresila sam sa ogromnim chees cakeom u pola dvanaest,pa sam jos popila i dva koktela i na svu srecu da kad popijem malo vise samo se malo vise smejem,karakter mi ostaje ne promenjen...:)
Evo sad jedem detetov Plazma keks i nije da me ne grize savest al hvala Bogu pa se otvori ova tema..i mogu vam reci lakse mi je.:cool:

Ne znam dal se racuna to sto smo izogovarali jednog muskarca sa sve sadasnjom i svim ex ribama,sto smo komentarisale jednog malog iz Zvezda Granda koji ima sesnaest godina:rumenko:i sto sad nemam kod sebe para ni za mleko(a treba mi za kafu!)sto je rezultat pomenutog shopping nighta...i sto smo se smejale ko loode setivsi se kako je jedna nekadasnja drugarica pricala za jednog poznatog pevaca da ima malu pisu...a on je sedeo tri stola od nas...:rumenko::rumenko::rumenko:
Materijala za ispovedaonicu kolko oces;)

Ne znam dal se racuna to sto smo izogovarali jednog muskarca sa sve sadasnjom i svim ex ribama,sto smo komentarisale jednog malog iz Zvezda Granda koji ima sesnaest godina:rumenko:i sto sad nemam kod sebe para ni za mleko(a treba mi za kafu!)sto je rezultat pomenutog shopping nighta...i sto smo se smejale ko loode setivsi se kako je jedna nekadasnja drugarica pricala za jednog poznatog pevaca da ima malu pisu...a on je sedeo tri stola od nas...:rumenko::rumenko::rumenko:

...ma sve se rachuna...jer, ovde je Oslobadjanje...:lol:
...chak i takvi trenutci o velichini "chlana"...:mrgreen:

...zbog ( boldovanog )...3. dana nakon punog meseca...ne bi trebala nishta da odbijesh...

Počinjem da senilim
Ljudi svašta mogu da izgube i ključeve i nivčanike i neka dokumenta, ali da neko na putu od mega marketa do kuće (kolima) izgubi 24 rolne toalet papira, e to me već zabrinjava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back