Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 183.962
mislim da je ideja da se Sandžak priključi Kosovu...o tome svedoči i nedavni sastanak Ugljanina sa Kurtijem....Bugari i Turci okupatori južne Srbije, Rumuni istočne, a Švabe, Hrvati i Mađari Vojvodine (računaju da su Rumuni namireni istočnom Srbijom).....fino su oni to smislili...samo ne pitaju se samo oni u multipolarnom svetu.....može još da bude na kraju Srbija sa izlazom na Crno more i Jadransko more...
nego kako misle da stvore situaciju kojom bi došli do okupacije? ja sam pre sedam osam godina kad je izbila kriza sa migrantima pisao komentare po novinama da je to opasno, da mogu da doture migrantima oružje (što vidimo da se sad dešava) i da naprave velike nemire i opasnost po stanovništvo (naša vojska je brojčano isuviše mala da izađe na kraj sa naprimer 50 000 naoružanih migranata) i da onda NATO pozivajući se na IPAP i SOFA sporazume ušeta kao spasioc koji uvodi red a onda podeli zemlju na okupacione zone
Slazem se.
Prekjuce se Ugljanin sastao sa Kurtijem i zajedno su sirili tzv zastavu nezavisne drzave Sandzak.
Naravno Vucic se pravio mrtav i nijedna nasa drzavna sluzba nije reagovala i ucinila nista na ovaj javni poziv na rusenje ustavnog poretka nase zemlje