Isplivao NATO plan potpuno okupacije i komadanja Srbije po ugledu na naciste!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Starosedelac
Poruka
183.962
Sirom svetskih medija se siri ova NATO karta koja za plan ima potpunu okupaciju i komadanje Srbije of strane NATOa

Karta ja izasla iz Brisela

Kako komentarisete ovu kartu?

Tema je autorska!!!

20230925_100358.jpg

Спас Србији је пропаст запада. Да није западне подршке турцима, данас би геноцидна творевина Турска била мала и слаба. Запад је подржао усташку Хрватску, шиптарске терористе, потуричке терористе. Паметном доста.

Ko bi to rekao....

A Siptari tj Velika Albanija okupatori zapadne Srbije.

Bugari i Turci okupatori istocne Srbije.

A na celu svega , Amerikanci.
mislim da je ideja da se Sandžak priključi Kosovu...o tome svedoči i nedavni sastanak Ugljanina sa Kurtijem....Bugari i Turci okupatori južne Srbije, Rumuni istočne, a Švabe, Hrvati i Mađari Vojvodine (računaju da su Rumuni namireni istočnom Srbijom).....fino su oni to smislili...samo ne pitaju se samo oni u multipolarnom svetu.....može još da bude na kraju Srbija sa izlazom na Crno more i Jadransko more...

nego kako misle da stvore situaciju kojom bi došli do okupacije? ja sam pre sedam osam godina kad je izbila kriza sa migrantima pisao komentare po novinama da je to opasno, da mogu da doture migrantima oružje (što vidimo da se sad dešava) i da naprave velike nemire i opasnost po stanovništvo (naša vojska je brojčano isuviše mala da izađe na kraj sa naprimer 50 000 naoružanih migranata) i da onda NATO pozivajući se na IPAP i SOFA sporazume ušeta kao spasioc koji uvodi red a onda podeli zemlju na okupacione zone

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back