MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 33.553
Da, četiri ocila su također bizantski simbol. Nemate ništa svoje.....c....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, četiri ocila su također bizantski simbol. Nemate ništa svoje.....c....![]()
Sve je to naše.Da, četiri ocila su također bizantski simbol. Nemate ništa svoje.![]()
Jeste sada, kad ste ukrali od drugoga. Isto kao i Beograd i Vojvodinu.Sve je to naše.![]()
Sve je naše od neolita, a i pre.Jeste, kad ste ukrali od drugoga. Isto kao i Beograd i Vojvodinu.![]()
Нетачно. Оцила су много старији симбол од Византије. И аутентично србски.Svi "srpski":simboli su zapravo grčki, odnosno bizantski.![]()
Мени није, јер знам да је тај орао србски симбол.Zasto je gestikulacija Albanaca i drugih, orlov trn u oko kod Srbadije .
Pogledajte prilog 1642035
Tebi nije ali evo primera bizarnosti :Мени није, јер знам да је тај орао србски симбол.
Uhapšen državljanin Švajcarske zbog isticanja “albanskog orla” u Beogradu.Ministar unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije Ivica Dačić saopštio je da je danas u Beogradu uhapšen državljanin Švajcarske. Kako je ministar naveo razlog hapšenja je isticanje dvoglavoga orla, simbola “Velike Albanije”.
Добро, овде се ради о провокацији на националној основи. Провокаторе треба хапсити, исто као и оне што су окачили онај билбордер.Tebi nije ali evo primera bizarnosti :
Neki srpski nacionalisti se nadaju da će Njemačka i Francuska povući priznanje ako tamo na vlast dođu desničari. Šta ti misliš o tome?Kad preuzme dužnost i da zakletvu onda više nisu bitni ni lični osećaji ni ranija lobiranja, nego služi državi čiju politiku ne kreira šef CIA, nego je sprovodi.Setite se Lajčaka, dok je bio slovački ministar bio je protiv priznanja Kosova (jer je to slovačka politika), kad je postao izaslanik EU za pregovore Srbije i albanskih separatista, naglo menja stav.
Oni bi možda povukli priznanje da se njih lično pita, ali "čika Sam" se uvek postara da politički tok nastavi da ide u njegovu koristNeki srpski nacionalisti se nadaju da će Njemačka i Francuska povući priznanje ako tamo na vlast dođu desničari. Šta ti misliš o tome?
Ja isto mislim da bi tako bilo. Čak i da dođu na vlast u Njemačku i Francusku ti ljudi što tvrde da bi povukli priznanje Kosova, čak i da to ostane njihova politika, ipak ne bi to mogli provesti u djelo zato jer vjerojatno ne bi imali većinu prilikom glasanja o tome u parlamentima tih država, ne bi sigurno skupili više od 50%, ostale stranke bi se protivile.Oni bi možda povukli priznanje da se njih lično pita, ali "čika Sam" se uvek postara da politički tok nastavi da ide u njegovu korist
Koliko puta, nevezano za Srbiju, se desilo da ultradesničare kad dođu na vlast preokrenu svoju politiku zbog "višoh interesa"
Fotosop, vidi kolike saketine ima na slici desno ako ih uporedis sa dignuton sakom pri polaganju zakletve.
Prisvojili svapskog crnog orla nas je beo ili zlatan.Pogledajte prilog 1641653
ovo je zastava pravoslavne crkve , mnogo pre no što su Arbanasi prisvojili dvoglavog orla