- Poruka
- 108.403
https://forum.krstarica.com/threads...iba-a-ona-radi-kao-model.975093/post-47097572
Evo @tab503
toliko što se tiče primera.

kad ces shvatiti da se ja na temi samo odlicno zabavljam

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
https://forum.krstarica.com/threads...iba-a-ona-radi-kao-model.975093/post-47097572
Evo @tab503
toliko što se tiče primera.
izvini al ja stvarno crknem od smeha kad vidim , naprimer, onog sarajliju Simcirpasic Savudina iz predratne audicije.Većina ljudi nosi u sebi onu groznu potrebu da kritikuje ili ismejava nečiji fizički izgled.
Inspiracija za ovu temu mi je došla zbog druge teme,otvorene danas za ismevanje gojaznih osoba.
Osobe koje su ismevane ili osuđivane će vrlo dobro znati o čemu pišem.
Mnogi od njih ni sami ne žele da izgledaju kako izgledaju.
Za neke promene su potrebni i hirurški zahvati ili operacije .
Ali da se držim nekih stvari koje nemaju veze sa noževima.
Ismevati nekoga zbog garderobe.Možda taj neko voli to što je obukao i dobro se oseća u tome.Ne tera on nas da i mi to obučemo .
A možda nema šta drugo da obuče, možda se i njemu samom gadi ta odeća, ali eto, šta će -nema.
Ismevati nekoga zbog kilograma.Nije zdravo biti ni predebeo ni premršav, to svi znamo.No, taj ko je predebeo možda ne želi da nosi kilograme viška i radi na tome, što mi ne možemo znati.Ali ko god je imao posla sa tim zna da to ide sporo.Dalje, možda su u pitanju neki zdravstveni problemi.I na kraju, možda ta osoba baš hoće da bude debela, eto , lepo joj je tako.Neko koga će većina nazvati anoreksičnim verovatno ima sličnu priču.
Zadržaću se na ovome.Postoji još mnogo,mnogo toga.(Od dlakavih majmuna do krivonogih štakara)
Znam zašto većina osoba mora da ismejava, omalovažava, kritikuje.Zato što su plitki ,zli,kvarni i još mnogo osobina bi tu moglo da se doda, ali staću.
*živi i pusti druge da žive.Kako žele.Kako mogu.Kako moraju.
kad si zgodna..tako bar pricajuНемам проблем, а ни сујета ми не ради, да се зезам на сопствени рачун, на било који начин...
Ali ja shvatam da se ti zabavljaš.
kad ces shvatiti da se ja na temi samo odlicno zabavljam![]()
А ти не веруј свему што чујешkad si zgodna..tako bar pricaju![]()
pa sto onda crna ti reagujes?Ali ja shvatam da se ti zabavljaš.
Sem što spamuješ ovu temu,potvrđuješ i da te zabavlja ismejavanje nečijeg izgleda.Dakle, kao pravi primer one većine iz mog uvodnog posta.pa sto onda crna ti reagujes?![]()
Da , u ljudskoj prirodi je tražiti nešto za razonodu i ubijanje vremena, pa makar to bilo po cenu nečijeg samopouzdanja.Kad sam bio na odsluzenju vojnog roka, ismijavali su me zbog govorne mane, a u pitanju su punoljetni ljudi. Uz to naucio sam se dobrih trikova i bio sam strpljiv, pa sam ja poceo njih ismijavati ne po izgledu, nego na kulturan nacin. Na njihovu glupost. Shvatio sam da tim kolegama je potrijeban smijeh i sala i da ih moje mucanje na to podstice. Mozda sam iz tog razloga stekao imunitet i iskustvo sa takvim ljudima.
Jedino ako traži savet. Ako se,ničim izazvan, praviš pametan pa mu deliš savete onda se to može shvatiti i kao zlonamerno.i sta je ovde uvredljivo?
savet sta treba da radi...
izvini ali zasto bi bilo uvredljivo reci nekome ko je bucmast da treba da poradi na tome i da vezba?
ti zaboravljas sustinu celog posta koji sam kopirao
promocija debljine... zasto se to radi?
zasto je promocija debljine ok, ali zasto sa druge strane reci da to nije ok ako naravno nije iz zdravstvenih razloga nije u redu?
e ovo je za pravu filozofsku raspravu
Većina ljudi nosi u sebi onu groznu potrebu da kritikuje ili ismejava nečiji fizički izgled.
*********************************************************************************************************
Zadržaću se na ovome.Postoji još mnogo,mnogo toga.(Od dlakavih majmuna do krivonogih štakara)
Znam zašto većina osoba mora da ismejava, omalovažava, kritikuje.Zato što su plitki ,zli,kvarni i još mnogo osobina bi tu moglo da se doda, ali staću.
To je nešto drugo.Javne ličnosti su posebni svet neukusa, ali to je samo neukus.Namerni ili slučajni.Nekad ne mogu da oćutim na očigledni neukus , što se tiče odevanja . Primera koliko hoćeš oko nas: naježim se kada vidim neke javne ličnosti, neukusno odevene i tada prokomentarišem.To ne mogu shvatiti kao nečiji način života, posebno jer se radi o javnim ličnostima ,koje bi možda, trebale biti uzor .
to svi radimo na forumu, pricamo, diskutujemo i savetujemo da nas niko i ne pita za misljenje, odnosno da nas svako pita za misljenje jer kreiranjem javnog posta ti svakog ko procita pozivas na komentar.Jedino ako traži savet. Ako se,ničim izazvan, praviš pametan pa mu deliš savete onda se to može shvatiti i kao zlonamerno.
Ма тај што исмева је сам по себи комплекс, оће да скрене пажњу са себе па онда исмева другог да би смањио све шансе да он буде предмет спрдње.Većina ljudi nosi u sebi onu groznu potrebu da kritikuje ili ismejava nečiji fizički izgled.
Inspiracija za ovu temu mi je došla zbog druge teme,otvorene danas za ismevanje gojaznih osoba.
Ismevati nekoga zbog garderobe.Možda taj neko voli to što je obukao i dobro se oseća u tome.Ne tera on nas da i mi to obučemo .
A možda nema šta drugo da obuče, možda se i njemu samom gadi ta odeća, ali eto, šta će -nema.
Ismevati nekoga zbog kilograma.Nije zdravo biti ni predebeo ni premršav, to svi znamo.No, taj ko je predebeo možda ne želi da nosi kilograme viška i radi na tome, što mi ne možemo znati.Ali ko god je imao posla sa tim zna da to ide sporo.Dalje, možda su u pitanju neki zdravstveni problemi.I na kraju, možda ta osoba baš hoće da bude debela, eto , lepo joj je tako.Neko koga će većina nazvati anoreksičnim verovatno ima sličnu priču.
U pravu si, ali jedno je na forumu diskutovati o nekim temama a drugo je vređati ljude na osnovu izgleda za koji i ne znaš kakav je , već mišljenje forimiraš na osnovu neke izjave .to svi radimo na forumu, pricamo, diskutujemo i savetujemo da nas niko i ne pita za misljenje, odnosno da nas svako pita za misljenje jer kreiranjem javnog posta ti svakog ko procita pozivas na komentar.
Dovoljno je što znamo da ih ima i takvih koji sebi daju za pravo da vređaju i to smatraju normalnim .Ista situacija kao i rl, kada se mnogo uvreda naziva slobodom govora, stavom i slično. Nije tvoj stav reći nekome da je debeo, već je to tvoja nekultura.na forumu se vredjanja brisu i kaznjavaju.
Naravno da treba reagovati na uvrede i bez prijave korisnika jer ima ljudi koji ne prijavljuju postove.na forumu se vredjanja brisu i kaznjavaju.
O tome sam ja više puta pisala....Da , u ljudskoj prirodi je tražiti nešto za razonodu i ubijanje vremena, pa makar to bilo po cenu nečijeg samopouzdanja.
Drugim rečima: Ne sudi o knjizi po koricama.Većina ljudi nosi u sebi onu groznu potrebu da kritikuje ili ismejava nečiji fizički izgled.
Ja ne prijavljujem, ja urlam javno. Doduše, nisam skoroNaravno da treba reagovati na uvrede i bez prijave korisnika jer ima ljudi koji ne prijavljuju postove.