Исламски Терористи планирали напад у Новогодишњој ноћи

Да су исламски фундаменталисти напали Србију

• не би добровољно бранио земљу још би као у стара времена побегао од мобилизације кроз прозор

• Бранио би земљу

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Портпарол Истражног комитета Русије Владимир Маркин каже да су истражитељи спремни да објаве резултате истраге о терористичком нападу у једној хотелској соби у Москви 31. децембра.
Све особе умешане у тај злочин су идентификоване, неки од осумњичених су приведени, а за неколико њих је покренута потрага.
Маркин је рекао да су истражитељи установили да је група терориста планирала да изведе напад у центру Москве на новогодишње вече.
Истрагом је утврђено, нагласио је Маркин, да су нападе на аеродрому и у хотелу извеле оружане групе које делују у севернокавкаским републикама
Domodedovo-527.jpg

Видим овде све боли она ствар за Русе ни подршке ни било чега ..

Ипак у свој несрећи заустављена је гора несрећа експлозив у новогоднишњој ноћи.

Ајде сада лепо ми кажите да се ово десило Србији шта би урадили:rtfm:
Јел би опет бежали кроз прозор од мобилизације као што сте радили деведесетих

У Русији тога нема они поносно бране државу

Опет ти са тим темама о подршци Русији. Подмећеш питање о томе да ли бисми бранили Србију, а онда опет Русија па Русија....
Нормално да бих бранио своју земљу, као што сам је бранио онда када је требало. Наравно у складу са законима .......
А што се тиче тероризма одбрана се састоји у раду обавештајних служби тако да ту нема места за добровољце.........

Опет ти са тим темама о подршци Русији. Подмећеш питање о томе да ли бисми бранили Србију, а онда опет Русија па Русија....
Нормално да бих бранио своју земљу, као што сам је бранио онда када је требало. Наравно у складу са законима .......
А што се тиче тероризма одбрана се састоји у раду обавештајних служби тако да ту нема места за добровољце.........

У складу са Женевском конвенцијом предпостављам а они су нас баш онако ЖЕНЕВСКИ ликвидирали

Back