Islamska zajednica Srbije izražava najgrublju osudu naspram

Monoteizam

Aktivan član
Poruka
1.159
Islamska zajednica Srbije izražava najgrublju osudu naspram divljanja albanskih huligana na Kosovu. "Na delu je etničko čišćenje nad Srbima" - epilog je osude. Islamska zajednica pogotovo osuđuje uništavanje hriščanskih sakralnih objekata. Uništenje džamije ili crkve je podjednak zločin a onaj koji to čini nikako ne može biti vernik i činiti to u ime vere. Ovom prilikom pozivamo našu braću, prave muslimane na Kosovu, da utiču koliko je unjihovoj moći i zaustave pogrom srpskog stanovništva i hrišćanskih svetinja.

http://www.izs.org.yu/#txt2

Monoteizam:
Islamska zajednica Srbije izražava najgrublju osudu naspram divljanja albanskih huligana na Kosovu. "Na delu je etničko čišćenje nad Srbima" - epilog je osude. Islamska zajednica pogotovo osuđuje uništavanje hriščanskih sakralnih objekata. Uništenje džamije ili crkve je podjednak zločin a onaj koji to čini nikako ne može biti vernik i činiti to u ime vere. Ovom prilikom pozivamo našu braću, prave muslimane na Kosovu, da utiču koliko je unjihovoj moći i zaustave pogrom srpskog stanovništva i hrišćanskih svetinja.

http://www.izs.org.yu/#txt2

Svaka čast Hamdiji Jusufspahiću i njegovume sinu...A što je sa glavešinama Islamske vjerske zajednice Sandžaka,Kosova,Preševa i Bujanovca... :shock:
Oni mudro ćute i slave... :shock:

Monoteizam:
SAMO DA PODSETIM DA NA KOSOVU NE POSTOJI ALBANSKA VOJSKA I POLICIJA,NEGO SAMO KFOR KOJI JE I ODGOVORAN ZA CUVANJE MIRA I UJEDNO I ZA PALJENJE CRKAVA OD STRANE MALOUMNIKA KOJI VEZE NEMAJU SA VEROM!
LICNO NEKRIVIM GRUPU HULIGANA,MALOLETNIKA I MALOUMNIKA KOJI SU ZAPALILI DZAMIJE,NEGO POLICIJU I DRZAVNE ORGANE KOJI NISU RADILI SVOJ POSAO!

Monoteizam, da te podsetim samo na par cinjenica.
Ovde u Beogradu je dzamiju zapalila grupa huligana, a mitropolit Amfilohije je pokusao da ih spreci.
Na Kosovu citava albanska nacija je navalila da pali, razbija, ubija, a niko od njihovih verskih glavesina se nije oglasio, a kamoli izasao da pokusa da ih spreci.

Pa sta ti umisljas da ce islamska zajednica sandzaka da se nekom izvinjava
Pa nisu sandzaklije nikad zapalile nijednu crkvu i zato nemaju kome zasta da se pravdaju mi smo uvek cista obraza.
Zato bi te zamolio da pustite jednom vi nas Sandzaklije na miru,ne uvlacite nas u te prljave vase igre sebet mene mozete i dalje da ratujete sa komsijama. Mi Sandzaklije gde god da dodjemo mi smo dibro dosli to je dovoljan primer naroda koji ima kulturu ,tradiciju i dostójanstvo
Za razliku vas srba i bosanskih pravoslavaca kao i kosovskih pravoslavaca.
Mislis li ti ozbiljno da su beogradjani zapalili crkvu ili nislije ma to su izbeglice koje nemaju kulture i dostojanstva u mojim ocima cast izuzetcima

mangas:
Pa sta ti umisljas da ce islamska zajednica sandzaka da se nekom izvinjava
Pa nisu sandzaklije nikad zapalile nijednu crkvu i zato nemaju kome zasta da se pravdaju mi smo uvek cista obraza.
Zato bi te zamolio da pustite jednom vi nas Sandzaklije na miru,ne uvlacite nas u te prljave vase igre sebet mene mozete i dalje da ratujete sa komsijama. Mi Sandzaklije gde god da dodjemo mi smo dibro dosli to je dovoljan primer naroda koji ima kulturu ,tradiciju i dostójanstvo
Za razliku vas srba i bosanskih pravoslavaca kao i kosovskih pravoslavaca.
Mislis li ti ozbiljno da su beogradjani zapalili crkvu ili nislije ma to su izbeglice koje nemaju kulture i dostojanstva u mojim ocima cast izuzetcima

Da pitomost i krotost Sandžaklija je nadaleko poznata... :shock:

Back