Islamska Republika Iran kao posrijednik u BiH

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
27.246
Da li bi mogao Iran pomiriti Bosnjake i Srbe u BiH, i da zvanicni Teheran posalje svog emisara da posrijeduje pomirenju bosansko-hercegovackih gradjana? Mislim da bi zvanicna Moskva pozdravila svaku odluku i podrzala posrijedovanje Islamske Republike Iran.
dc-trivia-22-did-you-know-joker-heath-ledgers-creepy-clap-scene-in-the-dark-knight-was-not-a-part-of-the-script.gif

Gruban

Buduća legenda
Poruka
36.831
Da li bi mogao Iran pomiriti Bosnjake i Srbe u BiH, i da zvanicni Teheran posalje svog emisara da posrijeduje pomirenju bosansko-hercegovackih gradjana? Mislim da bi zvanicna Moskva pozdravila svaku odluku i podrzala posrijedovanje Islamske Republike Iran.
Srbi i Srbi muslimani pomiriće se u ujedinjenoj,unitarnoj i građanskoj Srbiji od Bihaća do bugarske granice.Sve drugo je čisto gubljenje vremena.

paketije

Domaćin
Poruka
4.617
Terorišu svoje građane i sponzorišu razne džihadiste po svetu.
  • Kuran 8:12
    Kada je Gospodar tvoj nadahnuo meleke: “Ja sam s vama, pa učvrstite one koji vjeruju!” U srca nevjernika Ja ću strah uliti, pa ih vi po šijama udarite, i udarite ih po prstima.
  • Kuran 8:57
    Ako se u borbi s njima sukobiš, tako ih razjuri da se opamete oni koji su iza njih.
  • Kuran 8:67
    Nijednom vjerovjesniku nije dopušteno da drži sužnje dok ne izvojuje pobjedu na Zemlji; vi želite prolazna dobra ovog svijeta, a Allah želi onaj svijet. – Allah je silan i mudar.
  • Kuran 33:25-27
    Allah je nevjernike pune srdžbe odbio, – nisu nimalo uspjeli -, i vjernike je Allah borbe poštedio, – Allah je, uistinu, moćan i silan -,
    a sljedbenike Knjige, koji su ih pomagali, iz utvrda njihovih je izveo, i strah u srca njihova ulio, pa ste jedne pobili, a druge kao sužnje uzeli,
    i dao vam je da naslijedite zemlje njihove i domove njihove i bogatstva njihova, i zemlju kojom prije niste hodali; Allah sve može.

Гамбино

Veoma poznat
Poruka
11.620
Нама је потребан било који савезник који ће укинути дистрикт Брчко и заштитити дејтонску РС, затим ми сами морамо федерализовати РС на (северни део ако их је срамота да назову босански део РС и наш херцеговачки део РС, нас није срамота нашег географског порекла) од непријатељства које долази из исламског дела Босне.

Босна не постоји (тако је желео и запад, жалите се њима) то мора да схвате сви исламисти и њихови савезници овде у Србији, постоји само квази заједница Босне и Херцеговине. Баш због тога би требало створити још једну паралелну федерацију, по којој би Херцеговина добила своју широку аутономију, а која би имала два административна центра у Мостару и Требињу. Овим потезом би ослабили босанску власт у Бања Луци која помаже само босански део РС, а ојачали би улогу Београда, Подгорице и Загреба, који би додатно инвестирали српској и хрватској заједници у Херцеговини.
Такође би осакатили муслиманску власт у Сарајеву, која у оквирима квази федерације, такође не помаже Мостар односно хрватску заједницу у ХБ.

Нико не брани босанским Србима да сарађују са муслиманима, али Срби Херцеговци припадају другој култури и они су традиционално везани за Српство у Црног Гори, а пошто географски идентитет такође делимо са Хрватима из ХБ, нормално је да желимо боље односе са њима, него са онима који желе да униште Херцеговину и РС, а мислим наравно на муслимане.

Gruban

Buduća legenda
Poruka
36.831
Нама је потребан било који савезник који ће укинути дистрикт Брчко и заштитити дејтонску РС, затим ми сами морамо федерализовати РС на (северни део ако их је срамота да назову босански део РС и наш херцеговачки део РС, нас није срамота нашег географског порекла) од непријатељства које долази из исламског дела Босне.

Босна не постоји (тако је желео и запад, жалите се њима) то мора да схвате сви исламисти и њихови савезници овде у Србији, постоји само квази заједница Босне и Херцеговине. Баш због тога би требало створити још једну паралелну федерацију, по којој би Херцеговина добила своју широку аутономију, а која би имала два административна центра у Мостару и Требињу. Овим потезом би ослабили босанску власт у Бања Луци која помаже само босански део РС, а ојачали би улогу Београда, Подгорице и Загреба, који би додатно инвестирали српској и хрватској заједници у Херцеговини.
Такође би осакатили муслиманску власт у Сарајеву, која у оквирима квази федерације, такође не помаже Мостар односно хрватску заједницу у ХБ.

Нико не брани босанским Србима да сарађују са муслиманима, али Срби Херцеговци припадају другој култури и они су традиционално везани за Српство у Црног Гори, а пошто географски идентитет такође делимо са Хрватима из ХБ, нормално је да желимо боље односе са њима, него са онима који желе да униште Херцеговину и РС, а мислим наравно на муслимане.
Bosna kao srpska geografska provinicija kao geografska provincija Srbije,može i treba postojati‚.Ne treba da postoji kao politički entitet,

Гамбино

Veoma poznat
Poruka
11.620
Bosna kao srpska geografska provinicija kao geografska provincija Srbije,može i treba postojati‚.Ne treba da postoji kao politički entitet,
То је искључиво питање босанских Срба, нико нема права да се меша у то, осим њих. Ако хоће овом из Бугојна да дају право гласа, то је њихов проблем.
Међутим, добар део њих има тај неки комплекс угрожености националног идентитета, јер географски идентитет деле са муслиманима, који су далеко поноснији на то него они, који чак то и одбацију. Ја их разумем и исто бих се осећао да сам на њиховом месту.

Са друге стране Срби Херцеговци су поносни на свој географски идентитет и они имају право да га заштите и имају право да прозивају Бања Луку која више улаже у северни део РС, односно босански него доле на југу.

На крају крајева и тај лажни језик се зове босански, чак и у тој исламској небулози су се одвојили од Херцеговаца, што је мени драго, него да су језик назвали босанско-херцеговачки језик, само да што мање имамо додирних тачака са Босном.