ISLAM HOCE DA NAS UNISTI ,NE ZAVARAVAJMO SE !

eremita:
Шклопотнице, какве везе има јеба*ина и исламско виђење брака СА УЖАСОМ СУШТИНЕ ЊИХОВЕ АГРЕСИВНЕ ВЕРЕ ... ако је једино то проблем што је Мухамед ... хм... онда цела прича везе нема...

... и када погледаш сам тај њихов Ку'ран на први поглед нема ничег лошег АЛИ ЗАТО У ЊЕГОВОМ ТУМАЧЕЊУ... ШЕРИЈАТСКИМ ЗАКОНИМА И СЛИЧНИМ СРА"ИМА ИМА ПОТПУНЕ НЕПОДНОШЉИВОСТИ ЗА ХРИШЋАНЕ... мени је у Турској највише сметало арлаукање у 05 ујутро са минарета ******... :evil:

п.с. свиђало се то мени или не, Јабучило је у претходном посту све лепо и тачно објаснио...
eremita, jel'Ti je jasno! ,da istina za danasnji 'svet' ne postoji!...

eremita:
Шклопотнице, какве везе има јеба*ина и исламско виђење брака СА УЖАСОМ СУШТИНЕ ЊИХОВЕ АГРЕСИВНЕ ВЕРЕ ... ако је једино то проблем што је Мухамед ... хм... онда цела прича везе нема...

... и када погледаш сам тај њихов Ку'ран на први поглед нема ничег лошег АЛИ ЗАТО У ЊЕГОВОМ ТУМАЧЕЊУ... ШЕРИЈАТСКИМ ЗАКОНИМА И СЛИЧНИМ СРА"ИМА ИМА ПОТПУНЕ НЕПОДНОШЉИВОСТИ ЗА ХРИШЋАНЕ... мени је у Турској највише сметало арлаукање у 05 ујутро са минарета ******... :evil:

п.с. свиђало се то мени или не, Јабучило је у претходном посту све лепо и тачно објаснио...
Браво Србине

vzeoy7y9:
eremita, jel'Ti je jasno! ,da istina za danasnji 'svet' ne postoji!...

Јасно ми је господине взеоу7у9 да се веома убрзано и веома вешто гради један ПОТПУНО ПАРАЛЕЛНИ СВЕТ, ЈЕДАН СВЕТ КОЈИ НИКАКВЕ ВЕЗЕ НЕМА СА СТВАРНИМ СТАЊЕМ СТВАРИ... што преко разних врста медија, што преко уметности, а понешто и ми сами додајемо јер нам стварност не одговара ... исувише је ужасна за срце и душу... а нарочито за веру парвославну... :confused:

2. Петрова, глава 3:8. Али ово једно да вам не буде непознато, љубазни, да је један дан пред Господом као хиљаду година, и хиљаду година као један дан

Псалам 90:4. Јер је хиљада година пред очима Твојим као дан јучерашњи, кад мине, и као стража ноћна.

eremita:
АЛИ ЗАТО У ЊЕГОВОМ ТУМАЧЕЊУ... ШЕРИЈАТСКИМ ЗАКОНИМА И СЛИЧНИМ СРА"ИМА ИМА ПОТПУНЕ НЕПОДНОШЉИВОСТИ ЗА ХРИШЋАНЕ... мени је у Турској највише сметало арлаукање у 05 ујутро са минарета ******... :evil:

Шеријат је типично верско застрањивање. Има тога и у хришћанству, чак и у православљу (сад се дури Бл колико ти је воља). Проблем је што је код муслимана СВЕ шеријат. Када би нам Бл, Димитрије или Склопотница уређивали Србију, вероватно ни ми не бисмо били ништа бољи.

Гледе арлаукања, ја био у Истанбулу и нисам чуо баш у 5 ујутру. Ипак сам спавао у то време, прозори затворени, још није било лето... Чули су моји другари у Кушадасију када су се вратили из провода једном. Кажу баш је страва осећај.
Ми смо једном у 5 поподне изашли, чули мујезина како халаче и махинално кренули у том правцу. Е шта ти је клерофашизам ;)

Zato ja navijam za USA u Iraku! I Avganistanu...
A navijam i za Ruse u Checheniji,naravno...nikada necu da stanem na stranu islama.
Mada islam ne bi danas bio ovako rasprostranjen i u ovakvoj expanziji,da u srdnjem veku Papa i krstasi nisu pljakckali Vizantiju...
...tako da neka se zapadnjaci malo yebu sa njima,ali mi cemo opet da stradamo u unakrsnoj vatri.

PLESsitnihDEMONA:
ali mi cemo opet da stradamo u unakrsnoj vatri.

Е ту грешиш.
Бели маг који је најавио пад Милошевића 2000-те је прорекао и да ће негде 2011 избити светски рат у коме ће Србија бити неутрална.
А и проста логика говори да је нашем народу доста више ратовања. Уосталом, живи били па видели...

PLESsitnihDEMONA:
Zato ja navijam za USA u Iraku! I Avganistanu...
A navijam i za Ruse u Checheniji,naravno...nikada necu da stanem na stranu islama.
Mada islam ne bi danas bio ovako rasprostranjen i u ovakvoj expanziji,da u srdnjem veku Papa i krstasi nisu pljakckali Vizantiju...
...tako da neka se zapadnjaci malo yebu sa njima,ali mi cemo opet da stradamo u unakrsnoj vatri.

Dobro, samo je cetvrti krstaski pohod problematican. Za ostalo se slazem.

716pxdelacroixconstantinople8r.jpg

Sad ce Bl da protestuje - ulazak krstasa u Konstantinopolj.

Back