Luna la Strada
Primećen član
- Poruka
- 572
...a, ako je razveden i pri tome opasno mator, u chemu je onda problem?....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u keshu....
hehe i ja zivim sa ozenjenim muskarcem koji nije planirao da se razvede.....
I sad mi treba da nasednemo i pitamo"pa kako možeš"? A da ništa ne znamo o vama! Recimo. njegovu situaciju, tvoju situaciju, niti bilo šta drugo. Nikada, ali nikada ne donosim sud pre nego sve dobro ne sagledam. Tako da to što si pokušala da nas šokiraš - nisi. Bar mene ne. Živi bili i neka vam je lepo.
I sad mi treba da nasednemo i pitamo"pa kako možeš"? A da ništa ne znamo o vama! Recimo. njegovu situaciju, tvoju situaciju, niti bilo šta drugo. Nikada, ali nikada ne donosim sud pre nego sve dobro ne sagledam. Tako da to što si pokušala da nas šokiraš - nisi. Bar mene ne. Živi bili i neka vam je lepo.
Uuu bravo baby..svako ce razumeti tvoje potrebe..zarad sexa..opusti se i uzivaj.
Ja se vec godnu dana vidjam sa ozenjenim muskarcem ali ne zivim sa njim niti nameravam. Lagala bih kad bih rekla da nisam znala u sta ulazim a i od samog starta sam znala njegovo bracno stanje. Ja pripadam onoj grupi ljudi koji gledaju da sve okrenu u svoju stranutako da je moje shvatanje stvari da sam ja slobodna devojka koja nema sta da izgubi dok on ipak treba o tome da razmislja. Medjutim poenta price je sta me je u stvari nateralo da udjem u tu vezu. S obzirom na to da zivim sama i sama se izdrzavam radim dva posla i studiram uporedo i sa vecinom momaka sam upravo zbog toga imala problema,jer ne mogu da shvate kako izgleda moj zivot. Ovaj covek me razume, shvata da sam slobodna tek posle 11-12 nocu a da ujutro ustajem rano da idem na trening a s obzirom da on drzi diskoteku i sam mora do kasno da ostaje budan. U pocetku mi je bilo malo neobicno ali sad sam se navikla na njega. On nema nameru da se razvodi niti bih ja zelela da budem razlog toga, a ni sama ne planiram da zivot provedem sa njim... Ipak je zivot suvise kratak i treba uzivati u svakom trenutku.
da li je nekad neko imao iskustvo da zivi sa ozenjenim muskarcem a da pritom on ne planira da se razveda tj.neprica o tome
![]()