Hogar68
Zainteresovan član
- Poruka
- 175
Ja 33, ona 42 - najbolja veza koju sam ikad imao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nina2:Hellen:Ма знам. Наравно да не мислим да може постојати заиста квалитетна веза између старије жене и млађег мушкарца.
Tako sam i ja mislila do prosle godine kad sam odjednom pocela da upoznajem sve vise zena koje ili imaju momke ili muzeve koji su po 6-7 godina mladji od njih. I te veze/brakovi jos uvek traju i izgledaju mi bas srecno i zadovoljno...Cak sam stekla utisak da je postalo in imati muskarca mladjeg od sebe, toliko je to sada cesta pojava.
Kazanova:Nina2:Hellen:Ма знам. Наравно да не мислим да може постојати заиста квалитетна веза између старије жене и млађег мушкарца.
Tako sam i ja mislila do prosle godine kad sam odjednom pocela da upoznajem sve vise zena koje ili imaju momke ili muzeve koji su po 6-7 godina mladji od njih. I te veze/brakovi jos uvek traju i izgledaju mi bas srecno i zadovoljno...Cak sam stekla utisak da je postalo in imati muskarca mladjeg od sebe, toliko je to sada cesta pojava.
Mladi muskarac a zena starija - dva su mucenika!
Hellen:Kazanova:Nina2:Hellen:Ма знам. Наравно да не мислим да може постојати заиста квалитетна веза између старије жене и млађег мушкарца.
Mladi muskarac a zena starija - dva su mucenika!
Уф, уф, какво то горко искуство проговара из тебе? :wink:
avesic:a dal bi probo![]()
ma cekaj malo nisam ja starija.. nista odpada