ISKUSTVO SA MLADJIM MUSKARCIMA

• Začetnik teme Začetnik teme Minna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nina2:
Hellen:
Ма знам. Наравно да не мислим да може постојати заиста квалитетна веза између старије жене и млађег мушкарца.

Tako sam i ja mislila do prosle godine kad sam odjednom pocela da upoznajem sve vise zena koje ili imaju momke ili muzeve koji su po 6-7 godina mladji od njih. I te veze/brakovi jos uvek traju i izgledaju mi bas srecno i zadovoljno...Cak sam stekla utisak da je postalo in imati muskarca mladjeg od sebe, toliko je to sada cesta pojava.

Mladi muskarac a zena starija - dva su mucenika!

Kazanova:
Nina2:
Hellen:
Ма знам. Наравно да не мислим да може постојати заиста квалитетна веза између старије жене и млађег мушкарца.

Tako sam i ja mislila do prosle godine kad sam odjednom pocela da upoznajem sve vise zena koje ili imaju momke ili muzeve koji su po 6-7 godina mladji od njih. I te veze/brakovi jos uvek traju i izgledaju mi bas srecno i zadovoljno...Cak sam stekla utisak da je postalo in imati muskarca mladjeg od sebe, toliko je to sada cesta pojava.

Уф, уф, какво то горко искуство проговара из тебе? :wink:

Hellen:
Kazanova:
Nina2:
Hellen:

Уф, уф, какво то горко искуство проговара из тебе? :wink:

Ma to je izreka, nikad se nisam sekirao sa starijom, bar ne do sad!

Svi ovde govorite o nekoj ,,normalnoj" razlici u godinama - nekih 5-6 godina! Ja sam, dragi moji, u vezi vec nesto vise od godinu dana sa deckom koji je od mene mladji 12 godina!!!Ja 39 (a svi kazu da izgledam mladje 10-tak godina)a on samo 27!!! I nikad mi u zivotu nije bilo lepse!! I niko mi nikada nije bio drazi!!! I niko nikada nije bio pazljiviji prema meni!!! Izgleda fenomenalno, moze da ima bas koju pozeli ali on je ipak svo svoje vreme posvetio meni!!!Stalno smo zajedno i veran mi je! Presrecna sam jos uvek i obozavam ga!!!Ne znam koliko ce to jos trajati, sigurno nece vecno ali cu uvek biti srecna sto sam ga imala!!!Najlepse od svega je to sto osecam njegovu veliku ljubav i sto mi je stalno dokazuje!
Htela sam da cujem nesto slicno od vas jer mi je takva veza do pre godinu dana bila neshvatljiva nemoguca i uvrnuta pa me interesovalo koliko se cesto tako nesto desava i koliko tu ima njegove iskrene ljubavi!? Jer ovo sto se meni desava lici na bajku!!!

Back