Марија Ђорђевић
Početnik
- Poruka
- 20
Може неко ко ради/радио је као аквизитер, call оператер, агент за некретнине (без положеног испита) и секретар/ица да напише своја искуства
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Manje vise, imala sam dodira sa svim pomenutim poslovima duze ili krace vreme.Може неко ко ради/радио је као аквизитер, call оператер, агент за некретнине (без положеног испита) и секретар/ица да напише своја искуства
Slazem se. Posao kao posao svaki ima lepsih i manje lepsih strana. Upravo i meni je jedan od najbitnijih faktora taj, odnos sa kolegama.Danas imas najveci problem s nadredjenima i kolegama kojeg god posla da se prihvatis
Хвала ти и ако можеш мало више о аквизицијиManje vise, imala sam dodira sa svim pomenutim poslovima duze ili krace vreme.
Ukratko cu ti pokusati preneti svoja iskustva, dodatno ako te nesto zanima, pitaj
Akvizicija kao i ostali gore pomenuti poslovi imaju kod nas prilicno siroko shvatanje i prilicno su usli skoro u svaki segment poslovanja tako da konkretan opis posla zavisi od kompanije i poslodavca.
Samu akviziciju nisam radila direktno ali deo jednog posla mi je bio prezentacija proizvoda, prodajne vestine, trening zaposlenih a jakooo davno sam i prosla trening Kirby usisivaca
Takodje dok sam bila "sekretarica" deo posla jeste bila akvizicija novih partnera u veleprodaji.
Kada smo vec kod sekretarice...Pod tim nazivom sam u jednoj maloj firmi radila sve. Od kuvanja kafe, cuvanja papagaja, slusanje zalopojke sefa, odrzavanje kancelarije, resavanje njegovih privatnih stvari poput trazenja majstora za popravku auta i vodoinstalatera do administracije, logistike, osnove racunovodstva, naplate, ugovaranje sastanaka i tome slicno. Dakle sve sto mozes da zamislis...Od jutra do sutra...Trebala sam mu biti dostupna 24h...
Onda kada sam imala svoju sekretaricu, ona realno nije radila nista. Bukvalno samo administraciju, kopiranje, skeniranje, odlazak po ovo, ono, kuvanje kafe, organizovala mi je smestaj, karte za put, kola i tome slicno.
Call centar operater je nesto sto danas svaka veca kompanija ima...Nije isto biti u prodaji, istrazivanju trzista, primanju poziva, reklamacijama, dispecer, informativna sluzba, itd...
Posto sam i ovo sve isprobalaIz svog iskustva rekla bih da mi je nateze bilo u prodaji a najzanimljivije u istrazivanju trzista i to za velike kompanije i to B2B ne B2C, tu covek dosta nauci, sazna, ostvari neke kontakte.
Agent za nekretnine...ovo sam jedva dotakla...bio mi je usputni posao i jako kratko, mozda mesec, dva maksimum. Uglavnom sam samo vodila zainteresovane do lokacija i odgovarala na pitanje vezano za nekretninu. Ne bih zaista znala mnogo da pricam o tom poslu.
Ne znam sta te konkretno zanima, ako mogu dodatno da ti pomognem, pitaj![]()
akvizicija u smislu prodaje i prezentacije proizvoda ili u smislu novih partnera u veleprodaji?Хвала ти и ако можеш мало више о аквизицији
Обаakvizicija u smislu prodaje i prezentacije proizvoda ili u smislu novih partnera u vele prodaji?
Vec te vidim u menadzmentu.