Марија Ђорђевић
Početnik
- Poruka
- 20
Може неко са Етнологије, Историје и Социологије да напише његова искуства, колика је школарина и на колико рата?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sigurno je isto... s obzirom da filozofe bije glas da da vole naširoko i nadugačkoŠkolarinu mozes da vidis na njihov sajt fakulteta cini mi se
A znam da sa filoloskog skolarina moze da se podeli u nekoliko rata, pa dodje bas dobro za studente, mozda je isto i na filozofski
Jel si i ti zavrsio psihologiju na filozofskom?Ne znam koji će vam to ******, studirajte nešto praktično ako već studirate. Ljudi se zaludjuju etnologijama i filozofijama i sociologijama pod mlade dane, pa kad ostare nemaju leba da jedu.
Inače - najbolji smer na tom faksu je psihologija, i najpraktičniji. Ovo ostalo, osim ako nisi izuzetan pa te zadrže kao naučnika, ne vredi.
Pod uslov da su politicki podobni bez kritike partije i oligarhijeSa filozofskog i filoloskog izlaze najobrazovanije generacije.
Prakticno mogu da rade svuda...od medija. preko profesorskih katedri do politike...
Na najprestiznijim radnim mestima nalaze se ljudi sa filozofskog, odsek nebitan..
Ne razumem, sta tu ima toliko toga loseg..Pod uslov da su politicki podobni bez kritike partije i oligarhije
Mislis, vec ih ceka radno mesto u zavisnosti od retorike kojom se sluze?Sa filozofskog i filoloskog izlaze najobrazovanije generacije.
Prakticno mogu da rade svuda...od medija. preko profesorskih katedri do politike...
Na najprestiznijim radnim mestima nalaze se ljudi sa filozofskog, odsek nebitan..
jamacno dobivanje sanse se postize primenom socijalne mimikrije....Ne razumem, sta tu ima toliko toga loseg..
Svi mi se sa necim slazemo a sa necim ne..
Ako si deo grupe sa kojom se ne slazes bar ima sanse da nesto promenis
bez obzira da li si u pravu ili nisi..ukoliko bezis od neistomisljenika
nikad neces dobiti sansu da ispravis ono za sta mislis da je pogresno..
Zato je danas u svim zemljama pravi haos!Sa filozofskog i filoloskog izlaze najobrazovanije generacije.
Jedina iskustva sa tim faksom stekao sam prolazeći pored njega, kada sam često viđao studente u hipi fazonu, sa sve vijetnamkama, martinkama i lenonkama.
Ne razumem, sta tu ima toliko toga loseg..
Jedina iskustva sa tim faksom stekao sam prolazeći pored njega, kada sam često viđao studente u hipi fazonu, sa sve vijetnamkama, martinkama i lenonkama.
To je i jedina dobra strana tog faksa, pored psihologije od koje ima praktične koristi. Najviše slobodnih i zanimljivih ljudi tamo ide, razni alternativci, čudaci, filozofi. Taj i FDU. Medjutim teško se živi od svega toga, sociologija, filozofija, istorija. Ako već neko hoće time da se bavi bolje da to radi privatno, a upiše neki privatni faks gde može da ima korist kasnije.