Evo, da i ja kazes neku rec, s obzirom da vec vise od 7 godina zivim kao podstanar.
Iz Beograda sam, ali nazalost uslovi u kojima mi zive roditelji su takvi da za mene i moju devojku sa kojom zivim nema mesta. Tek toliko u vezi onog komentara koji je napisan "da nema nigde lepse nego kod svoje kuce". To mogu da pisu oni koji imaju pristojne stanove, ali ima puno onih koji zive u jadnim stambenim uslovima.
A sto se tice Agencija, iz mog zaista visegodisnjeg iskustva mogu da kazem sledece: NAJOBICNIJI PREVARANTI !!! LOPOVI !!!!
Da ima nekog reda u ovoj usranoj zemlji, toga ne bi bilo, a ovako, svaka budala moze da se predstavi kao agencija, sedi strika kuci i okrece telefone iz Halo oglasa. Desilo mi se jednom kad sam zvao jedan broj, javila mi se kao agencija, a posle par minuta razgovora, zena sa druge strane me prekine u pola recenice i kaze mi da sacekam dok ode da otvori vrata jer joj je dosla komsinica na kafu!!!??? Uglavnom SVE agencije traze pare unapred, ako nadjes neku koja naplacuje po realizaciji - to je super, ali ja nisam ni na jednu takvu naleteo. Inace, te nazovi agencije nemaju ni "A" od agencije! To su najobicniji ljudi koji sede u stanu i listaju razne oglase, malo vrte telefone i onda ti prodaju pricu o stanu u centru grada za 100 evra!!! A proveravao sam i na koga se vode brojevi tih nazovi agencija koje sam zvao - najcesce podaci nisu dostupni! Dakle, moj prijateljski predlog, onako kako ja radim kad trazim stan, prvo pitam da li je to agencija i ako jeste (a oko 70-80% oglas su "agencije") samo prekinem vezu, a ako nije, e onda razgovaram dalje. Na taj nacin sam i nasao ono sto mi odgovara. A znam iz iskustva vise ljudi koje znam da su se gadno opekli sa tim agencijama! Jednostavno, dali su pare a za uzvrat nisu dobili nista!
Eto, toliko ...
Pa, srecno u trazenju stana!!!