Iskustva bliske smrti (NDE) svjedocanstva, sve o tome itd

kako osoba vidi sta joj rade sa tijelom tokom reanimacije?
Ima oči i uši koje su povezane s mozgom.
Čula rade iako srce ne radi a nedostatak kiseonika radi čudne stvari i baca te u stanje slično paralizi sna gde ti je pila mozga budno i svesno okruženja a druga polovina halucinira.tek kad saturacija kiseonikom u mozgu opadne ispod određwnog nivoa prestaješ da budeš svestan okruženja i haluciniraš potpuno.Telo ti pumpa endorfine da ublaži stres koji je bukvalno gušenje mozga od nedostatka kiseonika i zato se osećaš bezbrižno i smireno u tom trenutku...i ako u tom trenutku mozak ne dobije kiseonik tu se priča završava.
Ja sam bukvalno slušao kakao pišti ekg mašina svo vreme,video medicinare kako se guraju oko mene. Spremaju defibrilator i špric sa adrenalinom...
A srce mi je već bilo zastalo

Izvini ali wtf ti lzpetaš?
Stavimo po strani to što tvrdiš da mozak dowloduje svest i to koliko je to nečuvena glupost.
Mozak ne može da se iskluči i posle toga proradi kao da se ništa nije desilo.Jer posle nekoliko minuta bez kiseonika počinje da odumire i više nije ni za šta.
Jednom kad prestane da radi to je kraj priče.
Kada nekom prestane da radi srce i kliničko je mrtav postoji određeni rok od tih nekoliko minuta koliko mozak može da izdrži bez kiseonika za reanimaciju jer je mozak idalje aktivan.Posle toga i da se upe sa reanimacijom ništa ne vredi jer su sve moždane funkcije izgubljene.Ne pričamo samo o svesti nego i nesvesnim metaboličkim funkcijama kao što je disanje.
Pitaj bilo kog lekara ako ne veruješ
Ljudi su bili mrtvi satima, znaš valjda kad srce stane da mozak prestaje da dobija kiseonik. Ti ljudi nakon NDE nemaju nikakva oštećenja mozga. Pitaš medicinu da ti objasni HA. Raspitaj se malo koliko je neko dugo bio mrtav, bio na drugoj strani, vratio se u svoje telo i nastavio da živi. Ja sam to doživeo kroz svesnu astralnu projekciju, možeš i ti, ili sačekaj da umreš da bi se uverio.

Mislim da jesam, jer je postajalo sve mutno i tamnije. I glasovi lekara su se čuli iz daljine, iako su bili pored mene. I onda više ne znam.
ne možeš ništa videt niti osetiti u tom trenutku kada ne postojiš. ako pak postojiš ne znači da se nešto ne dešava već ti mozak nije registrovao. nešto poput sna, nekad je toliko jasan a nekad navodno ne sanjaš.

Ja nista nisam video samo neka ravna linija kao bila i neki osecaj da je sve u redu i opustenosti.nisam ni znao gde sam kada sam se vratio ni kako sam tu dospeo i prvi osecaj mi bio da mi zao nesto sto sam opet svestan sra li.to je mozda zato sto su mi verovatno davali nesto za smirenje dok sam bio u komi ne znam nerazumem neki osecaj mira i spokoja mi bio i nisam bio previse u komi posle vracanja par dana.doktori mi rekli da mi mozak svesno zaboravio tu situaciju zbog extremnog stresa koji je doxiveo u tom trenutku da ne ulazim u detalje teska povreda glave ali me posle dok me voxili do doktora ubio jezik i reanimirali me brzo ali nista se ne secam to sam kasnije saznao.ravna linija...

Nije da se nešto tu ja mešam al bil te taj tvoj bog vratio da nije bilo lekara koji su ti bukvalno spasili život? Zašto bi te prvo stavio u komu i vratio te posle...mora da je božo hteo nešto da ti kaže
Ne znam sta da kazem osim da verujem da me On ipak vratio.doktori su njegovo orudje samo bili i zahvalan sam im i dan danas na tome inace to sam isto kasnije citao i cuo da me otpisali i samo cekali da umrem u kako losem stanju sam bio.
Citao sam pricu kasnije o davljeniku koji moli Boga da mu pomogne.dolazi prvi brod i pokusava da ga spase on kaze neka meni ce Bog pomoci,dolazi drugi brod i ista prica.covek se udavi i sretne Njega i pita ga zasto me nisi spasao i pomogao?On mu kaze pa slao sam dva broda da te spasu...eto moj brod su bili doktori.sta znam mozda gresim ali stvarno verujem u to...

a ko ce da bude branitelj - advokat na tom sudjenju?
da ulaze prigovore i poziva svedoke....

Muhammedova funkcija na sudnjem danu je da bude branitelj/advokat....zagovarat ce se kod Bog za covjecanstvo.

Bog ce pozivati svjedoke, bit ce izlaganje djela, nekome javno nekome tajno....javno da osramoti osobu, a tajno da sakrije greske osobe koja treba da udje u Raj , pa nece Bog da osramoti pred cijelim covjecanstvom.

Muhammedova funkcija na sudnjem danu je da bude branitelj/advokat....zagovarat ce se kod Bog za covjecanstvo.

Bog ce pozivati svjedoke, bit ce izlaganje djela, nekome javno nekome tajno....javno da osramoti osobu, a tajno da sakrije greske osobe koja treba da udje u Raj , pa nece Bog da osramoti pred cijelim covjecanstvom.
ko ce biti sudija
ko ce biti advokat
ko ce biti izvrsitelj kazne

Bog obecava pravedno sudjenje na sudnjem danu, a ako mislis da ce ti BOg nazao uciniti onda je to dokaz da ces dodatno biti ponizen.
Gde si čuo ko ti je sa onoga sveta preneo za to suđenje sa dotičnim? Daj mi još informacija pošto vidim da znaš o bogu, treba mi kad mi bude sudio pošto sam ja planirao da njemu presudim i da ga skrcam ko oblandu za sav bol koji je naneo meni i deci kojoj daje kancer i ostale autizme i gluposti. Sudi i biće ti suđeno. AMEN!

Gde si čuo ko ti je sa onoga sveta preneo za to suđenje sa dotičnim? Daj mi još informacija pošto vidim da znaš o bogu, treba mi kad mi bude sudio pošto sam ja planirao da njemu presudim i da ga skrcam ko oblandu za sav bol koji je naneo meni i deci kojoj daje kancer i ostale autizme i gluposti. Sudi i biće ti suđeno. AMEN!

dovoljno ti je ludosti te da mislis da ces ti Bogu nesto.....Bogu kojem niko ne smije pisnuti, koje nemgouce ubiti niti stetu bilo kakvu nanijetti...dok on tebe moze da kazni kako hoce i koliko hoce, na sve moguce i nemoguce nacine...samo reci kako ces.....pa cak i kako nisi mogao ni zamisliti.

Back