Cackalica21
Domaćin
- Poruka
- 4.798
Pocet cemo sa ovim videom, gdje strucnjak Sam Parnija govori i pojasnjava sve detalje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoćeš iskustvo iz prve ruke?
Nema nikakvog svetla ni tunela ni pokojne rodbine ni ničega....samo ti se muti vid i čuješ glasove oko sebe kao da su pod vodom.Telo ti je u stanju uzbune ali si nemoćan da osećaš bilo šta dok ti se vidno polje sužava i kroz maglu vidis medicinare kako zvrje oko tebe,dovikuju se.Ekg mašina pišti.Šamaraju te i pokušavaju da te osveste i onda ništa.Najobičnije ništa,ni svetlo ni mrak,ni đavoli ni anđeli,potpuno ama baš ništa dok tvoj mozak prelistava sva tvoja životna iskustva tražeći uzalud neko rešenje za to što se dešava...to traje skoro ništa i onda se sve od jednom vrati,svestan si,budan,zuji ti u ušima,i sav si kao na iglama dok ti srce lupa kao nenormalno od adrenalina koji su ti roknuli.
Epa nisam imao kad da mi mozak ostane bez kiseonika da počnem da haluciniram jer su odmah počeli sa reanimacijom...jbg bio sam u bolnici...sledeći put kad budem umirao gledaću da bude bolje xDda to je tvoje iskustvo, to ukazuje da tvoja dusa uopste nije izlazila iz tijela, dok ovima koji dozive to izadje i oni ispricaju to sta se sve desava.
Epa nisam imao kad da mi mozak ostane bez kiseonika da počnem da haluciniram jer su odmah počeli sa reanimacijom...jbg bio sam u bolnici...sledeći put kad budem umirao gledaću da bude bolje xD
gledaću da bude bolje xD
taj Sam Parnia u prvom video sto sam postirao kaze da to nisu halucinacije.na to utiče samo nedostatak kiseonika u mozgu što izaziva halucinacije...zato većina ljudi koji su imali bliski susret sa smrću često pominju da su viđali svetla,pokojnu rodbinu,anđele,bogove i boginje raznih religija...sve zavisi od toga kakvu predstavu o "onom" svetu imaju i mozak im to servira da ublaži strah koji je tu dok se mozak polako gasi od nedostatka kiseonika.
Izvini što ti rušim sneska ali nema ničeg Magično u tom procesu umiranja sem toga da naš mozak i u tom trenutku gleda da zaštiti našu psihu od stresa koji nastaje dok se gasi
Opet neki vehabizam hoces da prosipas!Pocet cemo sa ovim videom, gdje strucnjak Sam Parnija govori i pojasnjava sve detalje
Znaci nisi ni korak krenuo ka smrti cista gluposthoćeš iskustvo iz prve ruke?
Nema nikakvog svetla ni tunela ni pokojne rodbine ni ničega....samo ti se muti vid i čuješ glasove oko sebe kao da su pod vodom.Telo ti je u stanju uzbune ali si nemoćan da osećaš bilo šta dok ti se vidno polje sužava i kroz maglu vidis medicinare kako zvrje oko tebe,dovikuju se.Ekg mašina pišti.Šamaraju te i pokušavaju da te osveste i onda ništa.Najobičnije ništa,ni svetlo ni mrak,ni đavoli ni anđeli,potpuno ama baš ništa dok tvoj mozak prelistava sva tvoja životna iskustva tražeći uzalud neko rešenje za to što se dešava...to traje skoro ništa i onda se sve od jednom vrati,svestan si,budan,zuji ti u ušima,i sav si kao na iglama dok ti srce lupa kao nenormalno od adrenalina koji su ti roknuli.
Kakve halucinacije bajo, mozak nije radio, dakle ne može da downloaduje svest, NDE je itekako stvarna, jer ti ljudi su bili mrtvi neki i po sat vremena.na to utiče samo nedostatak kiseonika u mozgu što izaziva halucinacije...zato većina ljudi koji su imali bliski susret sa smrću često pominju da su viđali svetla,pokojnu rodbinu,anđele,bogove i boginje raznih religija...sve zavisi od toga kakvu predstavu o "onom" svetu imaju i mozak im to servira da ublaži strah koji je tu dok se mozak polako gasi od nedostatka kiseonika.
Izvini što ti rušim sneska ali nema ničeg Magično u tom procesu umiranja sem toga da naš mozak i u tom trenutku gleda da zaštiti našu psihu od stresa koji nastaje dok se gasi
Naprotiv, svi pričaju da su odvedeni na neko mesto gde im je prikazan život u slikama, mini filmovima, gde su mogli da osete bilo koju situaciju iz svog života i prožive je ponovo u trenutku. Kada stvarno umre dešava se isto, jer mozak i telo je u tom trenutku bilo mrtvo i duša može da se vrati u njega. Jer kada je NDE telo tog čoveka je u rukama lekara koji pokušavaju od ožive beživotno telo. Da ne pokušavaju, zamisli to telo bi ostalo mrtvo i duša se ne bi vratila.Гледао сам пуно видеа са причом о НДЕ, и свако је доживео нешто различито, тако да не верујем тим причама да су истините, а причају их све неки људи који добро изгледају и умеју добро да говоре као ТВ презентери. Плус НДЕ није смрт, када човек стварно умре дешава се нешто друго.
Izvini ali wtf ti lzpetaš?Kakve halucinacije bajo, mozak nije radio, dakle ne može da downloaduje svest, NDE je itekako stvarna, jer ti ljudi su bili mrtvi neki i po sat vremena.
Izvini ali wtf ti lzpetaš?
Stavimo po strani to što tvrdiš da mozak dowloduje svest i to koliko je to nečuvena glupost.
Mozak ne može da se iskluči i posle toga proradi kao da se ništa nije desilo.Jer posle nekoliko minuta bez kiseonika počinje da odumire i više nije ni za šta.
Jednom kad prestane da radi to je kraj priče.
Kada nekom prestane da radi srce i kliničko je mrtav postoji određeni rok od tih nekoliko minuta koliko mozak može da izdrži bez kiseonika za reanimaciju jer je mozak idalje aktivan.Posle toga i da se upe sa reanimacijom ništa ne vredi jer su sve moždane funkcije izgubljene.Ne pričamo samo o svesti nego i nesvesnim metaboličkim funkcijama kao što je disanje.
Pitaj bilo kog lekara ako ne veruješ
Koliko ja vidim u videu čovek je bio svo vreme na aparatima koji su ga održavaki u životu i kad su ga skinuli sa aparatima srce je posle nekog vremena počelo da radi...to ne znači da je mozak bio ugašen jer da jeste ne bi mu bilo spasa.Verovatno je bilo dovoljno kiseonika u mozgu da ga održi živim jer mozak bez kiseonika ODUMIRE. To je kraj priče kad mozak prestane da radi
To nije prepostavka mozak može da izdrži desetak minuta bez kiseonika i to je činjenica...ili su zaboravili da iskluče aparate ili je koncentracija kiseonika u krvi koju je primao bila dovoljno visoka da se zadrži u mozgu dovoljno dugo da se ne ošteti dok mu srce nije proradelo opet.
I ponovo ponavljam kad srce stane mozak idalje radi tih desetak minuta pre nego što počne da odumire od nedostatka kiseonika... Čak ima slučajeva gde su pacijenti sa srcanim zastojem bili svesni šta se dešavalo za vreme reanimacije ali su halucinirali da lebde nad svojim telom od nedostatka kiseonika.
To nije dokaz zagrobnog života nego toga da je mozak jedini organ u telu koji sve dok je u funkciji neko nije stvarno mrtav