loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.202
Много вас је човече, да глава заболиPrestanite da dirskriminisete nas narcise. To nije lepo ni civilizovano.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Много вас је човече, да глава заболиPrestanite da dirskriminisete nas narcise. To nije lepo ni civilizovano.
Pogotovu ako nekim spletom okolnosti odlučite da se oprobate u vezi ili provedete dosta vremena zajedno...mislim da ovo uopšte ne mora da bude tako
ja sam neke tako lako uhvatila.. teško je bilo samo posle otići od njih
Ту везе нема. Јер стално беже.Pogotovu ako nekim spletom okolnosti odlučite da se oprobate u vezi ili provedete dosta vremena zajedno...
ne bih se složilaТу везе нема. Јер стално беже.
Беже емоцијама, а и манипулишу па и одласцима. Нема везе, повезаности, посвећености. Размене. Све што значи једна нормална веза.ne bih se složila
ko kaže da su narcisi uvek te neke hronične neženje, ye8ači, kako god?
mogu oni da budu u vezi, ali su njihove potrebe veće od nekoga aj da kažem normalnog
dok hraniš te njegove potrebe, on će biti tu
skloniji su prevarama, ali ne odlaze baš tako lako
to je neko moje iskustvo
mada si možda mislila na beg kao da beže od emocija, bliskosti, a ne da fizički odlaze iz veze
to bi mi imalo smisla
vrlo je diskutabilno to šta je normalna vezaБеже емоцијама, а и манипулишу па и одласцима. Нема везе, повезаности, посвећености. Размене. Све што значи једна нормална веза.
Ма наравно..Сви имају ишчашености. Али то је пар који може да опстане на пример. Надам се да си ипак променила курсvrlo je diskutabilno to šta je normalna veza
što je nekome normalno i prihvatljivo, nekome drugom nije
ja sam dugo tokom života bila people pleaser i onda mi je bilo kul da budem sa narcisom
ono uklopili se poremećaji
šalu na stranu (a i nije baš šala), nekome ko ne traži mužjaka za razmnožavanje i pravljenje zajedničke jazbine, odgovara da bude sa nekim ko nije previše sklon emotivnom vezivanju
sve je stvar lične perspektive i trenutnih preferencija, ali sada smo se baš udaljili od teme...
Yup, tek da neko objasni šta je njemu/njoj (ne)normalno je često feštavrlo je diskutabilno to šta je normalna veza
što je nekome normalno i prihvatljivo, nekome drugom nije
Tzv borderline relationship gde uvek postoji ili onaj ekstremni high ili ekstremni low.ja sam dugo tokom života bila people pleaser i onda mi je bilo kul da budem sa narcisom
ono uklopili se poremećaji
Mislim da se tema super razvijašalu na stranu (a i nije baš šala), nekome ko ne traži mužjaka za razmnožavanje i pravljenje zajedničke jazbine, odgovara da bude sa nekim ko nije previše sklon emotivnom vezivanju
sve je stvar lične perspektive i trenutnih preferencija, ali sada smo se baš udaljili od teme...
recimo da sad znam šta nećuМа наравно..Сви имају ишчашености. Али то је пар који може да опстане на пример. Надам се да си ипак променила курс![]()
nije to baš tako lako, kažem odlučila sam da to izbegnem i onda sam sigurna da se neću opet naći u tomeTzv borderline relationship gde uvek postoji ili onaj ekstremni high ili ekstremni low.
Mirni periodi su retkost, a kada se odnos završi izađeš emotivno isceđen.
Been there/done that te sada baš gledam da usporim maksimalno i izbegnem takva partnerstva.
A to, šta je normalna veza? Pa ono u čemu se dobro osećate. A pošto su u suštini osećanja, onda to. Osećati jedno drugo. Videti. Nahraniti, emotivno. Što je danas sve ređe. Zato i toliko samih.Yup, tek da neko objasni šta je njemu/njoj (ne)normalno je često fešta
Tzv borderline relationship gde uvek postoji ili onaj ekstremni high ili ekstremni low.
Mirni periodi su retkost, a kada se odnos završi izađeš emotivno isceđen.
Been there/done that te sada baš gledam da usporim maksimalno i izbegnem takva partnerstva.
Mislim da se tema super razvija![]()
E da, kao jednog dana će biti ok. Sutra malonije to baš tako lako, kažem odlučila sam da to izbegnem i onda sam sigurna da se neću opet naći u tome
ali ono što rekoh iznad, meni je bitno da sada znam šta neću
jasno postavljene granice od samog starta, vrlo malo kompromisa i nikakvo menjanje sopstvenih uverenja uz nadu da će jednom sve to ipak leći na svoje mesto
sa takvim stavom postaje teže naći partnera, ali nije mi nešto ni neophodan ako ćemo iskreno
to kažem za neku ozbiljniju varijantu
a za seks ima materijala na svakom koraku
Šta je onda razlika između prijateljskog odnosa i veze?A to, šta je normalna veza? Pa ono u čemu se dobro osećate. A pošto su u suštini osećanja, onda to. Osećati jedno drugo. Videti. Nahraniti, emotivno. Što je danas sve ređe. Zato i toliko samih.
ovo je jedina prava definicijaA to, šta je normalna veza? Pa ono u čemu se dobro osećate. A pošto su u suštini osećanja, onda to. Osećati jedno drugo. Videti. Nahraniti, emotivno. Što je danas sve ređe. Zato i toliko samih.
pa da, nije to stvar neke svesne odlukeE da, kao jednog dana će biti ok. Sutra malo
po mom mišljenju samo hemijaŠta je onda razlika između prijateljskog odnosa i veze?
Kompleksniji odnos, u svakom slučaju, vise od prijateljstva. Teško za ostvariti danasŠta je onda razlika između prijateljskog odnosa i veze?
Meni ovo gore nadedeno spada i pod prijateljski odnos
Po mom mišljenju fizička razmena/dodir, pogotovu kada su m-ž odnlosi u pitanju.po mom mišljenju samo hemija
ili kako god da to zoveš
da budem prosta, sigurno ti se ne diže na prijateljicu
bar ne toliko često![]()
Ma ljudi ne vide jedni druge. Ne shvataju kada povređuju. Slonovi u staklarskim radnjama. Sve bi trebalo da je mnogo suptilnije. Ali uglavnom nije. Mnogo volim moje muške prijatelje. To su mi najbolji odnosi koje imam.Kompleksniji odnos, u svakom slučaju, vise od prijateljstva. Teško za ostvariti danas
Ja baš ne spavam pored prijatelja, ali sam u stanju ceo dan da provedem sa njima i da mi bude super.Po mom mišljenju fizička razmena/dodir, pogotovu kada su m-ž odnlosi u pitanju.
Tipa da li možeš sesti, grliti se, cudlovati i spavati pored nekog svog prijatelja/prijateljice.
Ja npr mogu bez nekih problema i bez prisustva one seksualne komponente
uf ja ne mogu i nekako prema mojim kriterijumima to nije normalnoPo mom mišljenju fizička razmena/dodir, pogotovu kada su m-ž odnlosi u pitanju.
Tipa da li možeš sesti, grliti se, cudlovati i spavati pored nekog svog prijatelja/prijateljice.
Ja npr mogu bez nekih problema i bez prisustva one seksualne komponente
Насмеја меuf ja ne mogu i nekako prema mojim kriterijumima to nije normalno
ja uvek mislim da se na taj način onda i stvara ono nešto više
ali uzmi u obzir i da nam se premise možda ne poklapaju
moji prijatelji i prijateljice su osobe u nekim zrelim godinama, isto kao i ja, tako da bi zaista bilo nenormalno da sedimo/ležimo zajedno i da se mazimo
istoMa ljudi ne vide jedni druge. Ne shvataju kada povređuju. Slonovi u staklarskim radnjama. Sve bi trebalo da je mnogo suptilnije. Ali uglavnom nije. Mnogo volim moje muške prijatelje. To su mi najbolji odnosi koje imam.
Indivudalno je ovo, nema tu nekog pravila, a i dosta je retko u današnje vreme.uf ja ne mogu i nekako prema mojim kriterijumima to nije normalno
ja uvek mislim da se na taj način onda i stvara ono nešto više
ali uzmi u obzir i da nam se premise možda ne poklapaju
moji prijatelji i prijateljice su osobe u nekim zrelim godinama, isto kao i ja, tako da bi zaista bilo nenormalno da sedimo/ležimo zajedno i da se mazimo
ako je tebi to okej, ne vidim zašto bi bilo šta radio drugačijeIndivudalno je ovo, nema tu nekog pravila, a i dosta je retko u današnje vreme.
Pa u osnovi se i stvara nešto više - nazovimo to neka jača konekcija, opuštenost, poverenje, navika kada provodimo vreme zajedno.
Iz nekog mog iskustva se retko tu razvije nešto seksualno, ono momenti jesu super ranjivi ali više su lekoviti i lek protiv depresije i sl. nego bilo šta drugo, pogotovu za osobe koje su duže singl iz razloga što im nedostaje taj ljudski dodir.