Iskusan Partner

nekako sam mislila da obe strane u procesu imaju neku tajnu vezu nešto što ih vuče u isto gravitaciono polje.
ali možda su muškarci vizuelni više od žena pa ih bolje osvaja lepa noga ili sjajno oko
a kod žena obično ide nešto što nije tako opipljivo žene se možda više prime na niz tih tretmana i
možda je kod žena bolji afrodizijak kada se muškarac onako iskreno i otvoreno pojavi sa predlogom šta bi joj sve radio kad bi negde bili sami :lol:

Pa da zaključim što se mene tiče na temu, veliki broj partnera na mene prvo ostavi utisak da treba da se medicinski analizira, a jasna svest o perverznim sklonostima može biti zanimljiva ukoliko sebe tu nađem... Ali samo ukoliko sada i ovde to sve ima smisla, ne sama prošlost. Baš zato što mi se ne sviđa kada sam objekt neke perverzije, već me pali da je sami otkrivamo i stvaramo prema nama, u skladu sa nekim opštim okvirom u koji s euklapamo.

Doživela sam par puta da sam objekt i to mi se nije dopalo. To znači želim to i to, a ti si sad tu da mi ispuniš želje. To može biti zamkia od nekih koji traže baš TO i TO, a nisam im toliko bitna ja. Zato zajednička hemija i delimičan zaborav prema onome što je bilo.

Pa da zaključim što se mene tiče na temu, veliki broj partnera na mene prvo ostavi utisak da treba da se medicinski analizira, a jasna svest o perverznim sklonostima može biti zanimljiva ukoliko sebe tu nađem... Ali samo ukoliko sada i ovde to sve ima smisla, ne sama prošlost. Baš zato što mi se ne sviđa kada sam objekt neke perverzije, već me pali da je sami otkrivamo i stvaramo prema nama, u skladu sa nekim opštim okvirom u koji s euklapamo.

Doživela sam par puta da sam objekt i to mi se nije dopalo
. To znači želim to i to, a ti si sad tu da mi ispuniš želje. To može biti zamkia od nekih koji traže baš TO i TO, a nisam im toliko bitna ja.
Muškarac ne gleda ženu kao ličnu inspiraciju
već kao šablon za njegovu izvitoperenu sexualnost. to je potpuno neprihvatljivo slažem se.
Zato zajednička hemija i delimičan zaborav prema onome što je bilo.
E to!

Muškarac ne gleda ženu kao ličnu inspiraciju
već kao šablon za njegovu izvitoperenu sexualnost. to je potpuno neprihvatljivo slažem se.
A može da se desi ukoliko, kao u uvodnom postu, zna koje ga perverzije rade.

Ono što je bitnije, nikad lepše nego kad dvoje sami svojom hemijom i odnosom pomeraju zajedničke granice.
Što će opet biti slaboprimenljivo ili neprimenljivo na naredni odnos

nekako sam mislila da obe strane u procesu imaju neku tajnu vezu nešto što ih vuče u isto gravitaciono polje.
Pa nzm, baš se slabo priča o ovome pa ne uspevam da se setim pričanja drugih na ovu temu.
Tipa kod mene je slučaj da me žene u startu nikada nešto ne privlače seksualno, uglavnom mi treba neko vreme da "osetim" drugu stranu i da provenim šta bi možda mogao da bude naš max potencijal, a i šta su naše razlike.
ali možda su muškarci vizuelni više od žena pa ih bolje osvaja lepa noga ili sjajno oko
a kod žena obično ide nešto što nije tako opipljivo žene se možda više prime na niz tih tretmana i
možda je kod žena bolji afrodizijak kada se muškarac onako iskreno i otvoreno pojavi sa predlogom šta bi joj sve radio kad bi negde bili sami :lol:
Kontam nešto da se ljudi generalno dele na vizuelni i osećajni tip po ovom pitanju.
Nešto mi se takođe čini da muški najčešće baš slabo biraju već da ide u fazonu "daj šta daš, može gotovo svaka"...

Za ovaj drugi deo i ne znam, šta ako se ženi pojavi neki ćelavi, nedefinisan lik od 130Kg, koji nije konvencionalno privlačan, ostvaren je direktor nekog javnog preduzeća, a koji je super tretira, iskren je i otvoreno dolazi sa predlogom šta bi joj sve negde radio da su sami?

A može da se desi ukoliko, kao u uvodnom postu, zna koje ga perverzije rade.

Ono što je bitnije, nikad lepše nego kad dvoje sami svojom hemijom i odnosom pomeraju zajedničke granice.
Što će opet biti slaboprimenljivo ili neprimenljivo na naredni odnos
upravo. ali mi svi polazimo od naših ličnih preferenci pa ako sretnemo nekoga ko nam se dopada a još se složimo i u perverznim radnjama
možemo biti spokojni našli smo eldorado

Doživela sam par puta da sam objekt i to mi se nije dopalo. To znači želim to i to, a ti si sad tu da mi ispuniš želje. To može biti zamkia od nekih koji traže baš TO i TO, a nisam im toliko bitna ja.
Šta je bilo zajdničko tim partnerima?
Zato zajednička hemija i delimičan zaborav prema onome što je bilo.
Nekako mi ovaj termin zajednička hemija čudno zvuči tj. više mi se odnosi na poklapanje po seksualnom/fizičkom spektru stvari.

Recimo da bih možda koristio termin zajednička harmonija - za sve aspekte nekog odnosa ljubavno/seksualnog odnosa.

Pa nzm, baš se slabo priča o ovome pa ne uspevam da se setim pričanja drugih na ovu temu.
Tipa kod mene je slučaj da me žene u startu nikada nešto ne privlače seksualno, uglavnom mi treba neko vreme da "osetim" drugu stranu i da provenim šta bi možda mogao da bude naš max potencijal, a i šta su naše razlike.
slično razmišljam.
Kontam nešto da se ljudi generalno dele na vizuelni i osećajni tip po ovom pitanju.
Nešto mi se takođe čini da muški najčešće baš slabo biraju već da ide u fazonu "daj šta daš, može gotovo svaka"...
žene prepoznaju svaštoebe i veruj mi da nisu na listi poželjnih za vezu ili bilo šta drugo čak ni za jednokratnu upotrebu

Za ovaj drugi deo i ne znam, šta ako se ženi pojavi neki ćelavi, nedefinisan lik od 130Kg, koji nije konvencionalno privlačan, ostvaren je direktor nekog javnog preduzeća, a koji je super tretira, iskren je i otvoreno dolazi sa predlogom šta bi joj sve negde radio da su sami?
Nekonvencionalna privlačnost je pitanje nečijeg ukusa
a u tuđe ukuse se ne bi trebalo mešati.

Svaštoyebe, "nice guys" i yebače-presretače nije teško provaliti jer su ekstremno jednostavni i ne umeju da sakriju svoje namere.

Ali šta je sa narcisima - u kom momentu se takvi provaljuju?
па хладно ти је уз њих, није једноставан одговор, има разних, али просто фали нешто људско

Svaštoyebe, "nice guys" i yebače-presretače nije teško provaliti jer su ekstremno jednostavni i ne umeju da sakriju svoje namere.

па хладно ти је уз њих, није једноставан одговор, има разних, али просто фали нешто
Klasični narcisi ...
он тражи неку која ће га разумети у тој ишчашености, не мора да буде нарцис

па хладно ти је уз њих, није једноставан одговор, има разних, али просто фали нешто људско
Zar nebi osećaj pored njih ne bi bio osećaj nelagode/ugroženosti?
Hladno mi dođe neutralno, mada gađa ove narcise koji samo hoće pažnju i da hrane ego.
Empatija prema drugima je ono što najčešće nedostaje narcisima, a to po meni i nije toliko teško primetiti

Zar nebi osećaj pored njih ne bi bio osećaj nelagode/ugroženosti?
Hladno mi dođe neutralno, mada gađa ove narcise koji samo hoće pažnju i da hrane ego.
Empatija prema drugima je ono što najčešće nedostaje narcisima, a to po meni i nije toliko teško primetiti
Нису они наивни. Има ту манипулација. Тела без топлине, блистав осмех са перфектним зубима.

pa i to može brzo da se ukapira ali je pitanje koliko žena i pored toga što brzo shvati
ne želi da se odrekne senzacije koja je privlači kao magnet
to su obično veoma privlačni tipovi. lepi, najčešće zgodni i koješta još neodoljivo poseduju ali su sa potrošačkim mentalitetom.

u stvari ono na šta se žena (može i muškarac ) najbrže upeca je upravo ta neuhvatljiva crta karaktera
javlja se kao izazov

Зашто питање? Једноставно је. Она је објекат задовољења његових жеља, али истовремено неко за кога ће све дати, кога воли итд...Капираш?
Ne baš...
Ovo me buni:
Neko za koga će sve dati, koga voli itd.
Na koga se tu zapravo misli na narcisa ili osobu koju je uvukao u svoju mrežu?

Ne baš...
Ovo me buni:
Neko za koga će sve dati, koga voli itd.
Na koga se tu zapravo misli na narcisa ili osobu koju je uvukao u svoju mrežu?
Ти си написао да је таква особа нарцис. Ја кажем да није, јер је споменута болесна сексуалност. Нека која пристане на то, постаје му све.

pa i to može brzo da se ukapira ali je pitanje koliko žena i pored toga što brzo shvati
ne želi da se odrekne senzacije koja je privlači kao magnet
to su obično veoma privlačni tipovi. lepi, najčešće zgodni i koješta još neodoljivo poseduju ali su sa potrošačkim mentalitetom.

u stvari ono na šta se žena (može i muškarac ) najbrže upeca je upravo ta neuhvatljiva crta karaktera
javlja se kao izazov
mislim da ovo uopšte ne mora da bude tako
ja sam neke tako lako uhvatila.. teško je bilo samo posle otići od njih

Back