I
iskrena
Gost
Kad bi vam devojka priznala prevaru,da li bi joj oprostili,a da ste vec duze vreme zajedno?
blondi:sad dali bih nekome oprostila prevaru neznam... slagala bih ako bi rekla da bi ili ne... zavisi od situacije... ali sigurno cenim iskrenost ipak treba imati čuku za to... i lakše prebolim najtežu istinu od najmanje laži...
verovatno da, u slučaju da je to bilo onako usput bez ponavljanja i ozbiljnosti i da ga neznamIzgubljena:blondi:sad dali bih nekome oprostila prevaru neznam... slagala bih ako bi rekla da bi ili ne... zavisi od situacije... ali sigurno cenim iskrenost ipak treba imati čuku za to... i lakše prebolim najtežu istinu od najmanje laži...
Slazem se.
dadap:Ja sam oprostila. I nije mi zao. Pogresio je, priznao je. Pored njega sam se osecala fenomenalno, i zaista nije bilo vredno zbog jedne pijane noci sve to upropastiti. Niko od nas nije svetac. Ne sudite prestrogo drugima jer ne mozete biti 100% sigurni kako bi se vi ponasali u tekvoj situaciji. Neke stvari se jednostavno dese...
Da, kako vama tako i nama.фигхтер:dadap:Ja sam oprostila. I nije mi zao. Pogresio je, priznao je. Pored njega sam se osecala fenomenalno, i zaista nije bilo vredno zbog jedne pijane noci sve to upropastiti. Niko od nas nije svetac. Ne sudite prestrogo drugima jer ne mozete biti 100% sigurni kako bi se vi ponasali u tekvoj situaciji. Neke stvari se jednostavno dese...
аха, значи ипак се десе...![]()
dadap:Da, kako vama tako i nama.фигхтер:dadap:Ja sam oprostila. I nije mi zao. Pogresio je, priznao je. Pored njega sam se osecala fenomenalno, i zaista nije bilo vredno zbog jedne pijane noci sve to upropastiti. Niko od nas nije svetac. Ne sudite prestrogo drugima jer ne mozete biti 100% sigurni kako bi se vi ponasali u tekvoj situaciji. Neke stvari se jednostavno dese...
аха, значи ипак се десе...![]()
Ja takodje, mada zavisi koliko je velika prevara. :? :? :?timmy:verovatno da, u slučaju da je to bilo onako usput bez ponavljanja i ozbiljnosti i da ga neznamIzgubljena:blondi:sad dali bih nekome oprostila prevaru neznam... slagala bih ako bi rekla da bi ili ne... zavisi od situacije... ali sigurno cenim iskrenost ipak treba imati čuku za to... i lakše prebolim najtežu istinu od najmanje laži...
Slazem se.
iskrena:Kad bi vam devojka priznala prevaru,da li bi joj oprostili,a da ste vec duze vreme zajedno?
фигхтер:али све то има своје...опростиш једном, њој се то свиди, па све рачуна "опићу се мало више, па ће ми ваљда опростити и други пут..."
фигхтер:ОК, то стоји, али познајем давојке које стварно воле своје дечкоње, али опет са друге стране повремено шврљају...
мислим, много загуљен овај живот.
рецимо ја знам да мени девојка то не би тако лако опростила...уосталом као и ја њој.
зато, ако је девојка права, онда сам за ону варијату - или волиш или не волиш, трећег нема.