Ovako, ne znam evo ako neko ovde ima neko strucan neka mi kaze sta da radim.
Veoma mi je tesko, iako se to ne vidi, bilo ko da je na mom mestu bi se vec davno ubio, ali ne i ja borim se.
Ispricacu vam...
Prvo i prvo.
Ne mogu da imam koncentraciju. Jer nemam ni uslova da se opustim ni pet minuta.
Nemam svoju sobu zato nemam koncentraciju.
Bukvalno zivim u jednoj prostoriji gde svako prolazi na svakih pet minuta lupajuci svime i svacim. Nemam gde bih mogao da odem da spamam na miru, bez jutarnje dernjave dece.
Nije stvar u tome, ni u sobi ni u nicemu.
Kako bih to mogao da vam napisem a da me shvatite sta hocu da kazem.
Evo ovako, kada citam neku knjigu procitao sam je znam o cemu se radi i sve. Ali ne udubim se u citanje, jednostavno.
Previse razmisljam. Ko i ne bi na nom mestu.
Nemam devojku, nemam posao, nemam prijatelje, svaki posao koji sam radio nisam se trudio da ostanem tu.
Nemam podrsku. Nevin sam, nisam glup al nisam ni pametan dovoljno da bih bio inteligentniji od ostalih.
Borim se! Jer sam borac, a borci ne odustaju.
Zivim sa svojima, i jos decom od moje sestre.
Ljudi me dozivljavaju uglavnom kao nenormalnog haha zato se i ismevaju, tako da me zaboli briga za njih. I za sve.
Navikao sam da se borim i da gledam samo sebe. Nije mi vazno ako ako neko nesto kaze a da nije to u korist meni.
Nisam hvala bogu namrsten, nasmejan sam.
Smatram da sam vrlo inteligentan. Jednostavno nadam se sada da cete shvatiti sta hocu da kazem, jednostavno ne mogu da disem od drugih, i da cujem svoje misli. Sto me je dovelo da shvatite ne jos sta hocu da kaxem.
Nisam u zivotu imao duzu konzervaciju duzu od 10 minuta. Jer, jer nisam ozbiljan.
Trudim se da budem i zato moram da poludim sto nemam koncentraciju.
Ne shvatam ljude sta hoce da kazu to!
Bukvalista sam pa ne shvatam ljude sta hoce da kazu, pa to najcesce zavrsi sa tim da me ljude ne shvataju ozbiljno i da se smeju, hvala bogu nisam glup dovoljno da ih sve shvatim.
Nije o tome rec, vec o tome da mi treba svoj moj stan, pa ako ima neko prazan stan ja bih se uselio i jos bi bilo pozeljno da ne placam nista

po mogucnosti sa friziderom punim i sefon punim love

.
O tome vam pricam, da mi je postalo vec svejedno za sve i svakoga i svacega.
Monotonim zivotom zivim, hvata me dogma,
to bi bilo u redu da razumevam ljude i da zaista mi je stalo do njihovog misljenja.
Smatram da sam veliki covek da mogu bilo sta da ucinim, da odem kod Trampa da mi uvali neku crnku na Havajima, bilo bi mi svejedno. Ne zudim ja za tim Trampe.
Sta mislite?
Oce li sex resiti sve?
a mogao bi i stan ako vec nudite...

?