- Poruka
- 27.522
Нисам отворио ни ову.Jesam ja rekla da bude ili ne bude dan žalosti?
Nego da pitam jesi otvarao temu na religiji o nastradalima u Malom Orašju Ili o nastradalima u NS?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам отворио ни ову.Jesam ja rekla da bude ili ne bude dan žalosti?
Nego da pitam jesi otvarao temu na religiji o nastradalima u Malom Orašju Ili o nastradalima u NS?
Nisi ni ovu ali ni onu.Нисам отворио ни ову.
Ниси у праву.Nisi ni ovu ali ni onu.
Garant o ovom dogadjaju više znaš nego o dogadjaju u Malom Orašju.
Због наших жртава се протестује већ мјесецима у Србији. Није баш да су заборављене.Žao mi je svakog nastradalog, žao mi je svakog ljudskog života ali budem i ljuta što se setimo toliko da pišemo o drugima a o svojima nismo.
Не сумњам.Ja sam bila na sahrani te dece jer su neki bili deca mojih kolega, kamen mislim da je tog dana plakao.
Па није баш тако. И за Рибникар и за Дубону су били протести. Србија против насиља. Људи су се дигли да се нешто уради да се у будућности такве трагедије спријече.Niko ni reč na religiji o tome i ne mora... Nemaju oni ništa od slova tamo nekih forumaša koji pišu iz svoje fotelje.
Ponavljam žao mi je svakoga ko nasilno doživi smrt ali ja istinu moram reći.
Ispada više nas pogodila nesreća kod komšija nego naša.
Sad ostaje da kreneš u proteste za ovo sada.Ниси у праву.
Због наших жртава се протестује већ мјесецима у Србији. Није баш да су заборављене.
Не сумњам.
SF
Па није баш тако. И за Рибникар и за Дубону су били протести. Србија против насиља. Људи су се дигли да се нешто уради да се у будућности такве трагедије спријече.
Македонци су већ кренули и организују се пленуми.Sad ostaje da kreneš u proteste za ovo sada.
Искрено не посматрам ствари тако. Чак и да узмемо да они према нама нису показали емпатију, ми требамо бити бољи од тога и показати емпатију према њиховим жртвама. А исто тако држава Србија је понизила те јадне људе кад се Вучић долазио фотографисати са њима.Ti uopšte ne kapiraš poentu.
Niko ovde ne osporava da je tragedija ogromna i da je žalosno da su toliko duša nastradale tog dana i Srbija je pružila pomoć i to konkretnu ali imam i sva prava da konstatujem da oni empatiju prema nama nisu pokazali.
Šta god rekao to je činjenica.
Није све тако црно. Има доста добрих људи, а и побожних такође.Izgleda doaga kraj na svetot . I Gospod veke ne ne trpi .Samo katastrovi , tragedii ubistva , kriminal, korupcija , omalovazuvanja ,sobrakajki , pelo robje crno robje, rodoljubie isceznuvanje na lica I ne pronajdeni , it'd. Dali toa e covstvo pocituvanje I veruvanje kon Bog. Ne luge , zatoa I pisuvam , temata ne e za toa. No jas samo se nadovrzav deka se sto e covecka vina vo globala . I BOG NE NE TRPI POVEKE . NE I ne se osvestuvameee !!!! . Samo mozam da kazam neka Milostiviot I semoken Gospod Bog neka ni se smiluva.
To sto si ti idöuvio da Sv. Oce, kanone, sabore, simbol vere ne uzmes ozbiljmo, vec odbavcis na taj nacin.Није све тако црно. Има доста добрих људи, а и побожних такође.
Ti shvataš sve po rimokatolički - pravnički (uticaj rimskog prava). Bog je duh i gleda stvari više duhovno i ljudsko srce.To sto si ti idöuvio da Sv. Oce, kanone, sabore, simbol vere ne uzmes ozbiljmo, vec odbavcis na taj nacin.
Pokazuje da su temelji odbaceni, sruseni
A temelji su sruseni i pogazeni.
Kakva je gradjevina bez vremelja?
Kaze nije strasno?
A ko je kazao da nema bogobohaznih?
Zadto koristis te JS trikove?
Vecin i ne zna sta je crkva i njen temelji.
I ne razume jer se to krije od njih.
Znaci ne pise kako pise kada ti ne odgovara..Ti shvataš sve po rimokatolički - pravnički (uticaj rimskog prava). Bog je duh i gleda stvari više duhovno i ljudsko srce.