Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 12.937
Našoj makedonskoj braći evo mesto da izrazimo iskreno saučešće za stradalu omladinu u Kočanima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moje iskreno saučešćeNašoj makedonskoj braći evo mesto da izrazimo iskreno saučešće za stradalu omladinu u Kočanima.
Ne petljaj politiku u tragediju i veru.Al eto vi, ne umanjujem tragediju, samo paralela, vi priznali Kosovo mi vama evo bolnice , niste vi braca nama, vec mi vama
ne treba petljati politiku u tragedije i iskreno saučešće svim porodicama nastradalih u makedonijiNe petljaj politiku u tragediju i veru.
Čini mi se u Republici Srpskoj. Nije još država, ali ako Bog da biće.ne treba petljati politiku u tragedije i iskreno saučešće svim porodicama nastradalih u makedoniji
a sad samo da priupitam
u kojoj državi osim u srbiji je bio dan žalosti kada se desio masakr u školi ribnikar i masakr u malom orašju?
Амин.Покој душе и нека жртве Господ Бог насели у Царству Своме.
Нека је био дан жалости. Ови невини људи то заслужују.
Zašto pozivaš na rat. Bosna je bila država i ostat će. Ja sam 92 glasao za neovisnu Bosnu kao državu. I ti si neki kršćanin, pozivaš na otcjepljenje i rat. Je li ti znaš kakav je rat u Bosni bio, znaš kakva krvoprolića, masakri su dole bili, jesi slušao iz prve ruke. Kad su se rimljani povukli iz Jeruzalema zbog neke vijesti, kršćani su pobjeli u obližnji grad Pelu i izvukli se....kršćani ne navijaju za rat.....znači jedva čekaš da tvoji popovi blagoslove nove "Škorpione" i njima slične i oružje pa da se bore za novu državu "Republiku Srpsku". Cijeli ovaj rat je orkestriran od elite da se rasturi država, da strane firme pokupe resurse....pa zar nisu HR vojska i Armija trebali uzeti Banja Luku, bili par kilometara od nje, narod se spremao za bježaniju, i onda stranci im zaprijetili ....to je sve politika, kršćani ne trebaju da se miješaju u istu...Čini mi se u Republici Srpskoj. Nije još država, ali ako Bog da biće.
ne treba ali se politika petlja u njih, do tragedije je i došlo zato što nisu ispoštovane sve bezbednosne procedure, objekat je imao falš dozvolu za rad a te dozvole izdaje neki nadležni organ u kome sede ljudi iz političkih stranaka... 59 mladih ljudi je umrlo zato jer je tamo neki korumpirani mamlaz uzeo mito, sve je politika bukvalno sve!ne treba petljati politiku u tragedije i iskreno saučešće svim porodicama nastradalih u makedoniji
a sad samo da priupitam
u kojoj državi osim u srbiji je bio dan žalosti kada se desio masakr u školi ribnikar i masakr u malom orašju?
+++ Nisam za rat, već za mirni razlaz. Republika Srpska država za sebe, a Federacija BiH država za sebe. Naravno za sve nacionalne manjine u novoj državi sva ljudska i manjinska prava. To ti je kao i brak na silu. Pa to smo imali u Jugoslaviji i kraljevskoj i komunističkoj, brak na silu. To je samo frustracija i nezdravo stanje.Zašto pozivaš na rat. Bosna je bila država i ostat će. Ja sam 92 glasao za neovisnu Bosnu kao državu. I ti si neki kršćanin, pozivaš na otcjepljenje i rat. Je li ti znaš kakav je rat u Bosni bio, znaš kakva krvoprolića, masakri su dole bili, jesi slušao iz prve ruke. Kad su se rimljani povukli iz Jeruzalema zbog neke vijesti, kršćani su pobjeli u obližnji grad Pelu i izvukli se....kršćani ne navijaju za rat.....znači jedva čekaš da tvoji popovi blagoslove nove "Škorpione" i njima slične i oružje pa da se bore za novu državu "Republiku Srpsku". Cijeli ovaj rat je orkestriran od elite da se rasturi država, da strane firme pokupe resurse....pa zar nisu HR vojska i Armija trebali uzeti Banja Luku, bili par kilometara od nje, narod se spremao za bježaniju, i onda stranci im zaprijetili ....to je sve politika, kršćani ne trebaju da se miješaju u istu...
Pišem ti ovo, jer sam slučajno jutros naletio na ovaj video, gdje biviš borac RS objašnjava zašto nije za rat.
Slažem se sa tvojom izjavom u potpunosti.Покој душе и нека жртве Господ Бог насели у Царству Своме.
Нека је био дан жалости. Ови невини људи то заслужују.
Не знам искрено.Slažem se sa tvojom izjavom u potpunosti.
Nego samo pitam
Da li je bio dan žalosti u Makedoniji kada se srušila nadstrešnica u NS?
Не знам искрено.
Da treba pomoći ali u pravu si za ovo drugo.Drago mi je što su naše bolnice i lekari otvorili vrata za nastradale u Makedoniji.
Svi žale za nastradale duše, tako i treba, to je ljudski.
Kod njih nije bio dan žalosti zbog nesreće u Srbiji
Bio u RS i CG.Не знам искрено.
Не видим зашто би то била препрека да код нас буде дан жалости.Drago mi je što su naše bolnice i lekari otvorili vrata za nastradale u Makedoniji.
Svi žale za nastradale duše, tako i treba, to je ljudski.
Kod njih nije bio dan žalosti zbog nesreće u Srbiji
Da li je bio dan žalosti u RSM, to je njihov problem. Decenijama im se ispira mozak da ih je Srbija okupirala u Balkanskim ratovima, a ne oslobodila. Treba pomoći u ovakvim nevoljama svakome, pa i Šiptarima. A Makedoncima pomoć u ovakvim prilikama, a za ostalo nek se snalaze kako znaju i umeju. Hvala Bogu da nismo više u zajedničkoj državi. Pre smo mi Srbi svima u Jugoslaviji bili krivi za sve. Sad ima svako svoju državu, nema više da se za sve krivi Srbe i Beograd.Bio u RS i CG.
Onda šta će ti ovo na religiji kad je čista politika? Njihov mito i njihova korupcija. A Aljek voli da se slika i pravi human, što je isto politika.Da li je bio dan žalosti u RSM, to je njihov problem. Decenijama im se ispira mozak da ih je Srbija okupirala u Balkanskim ratovima, a ne oslobodila. Treba pomoći u ovakvim nevoljama svakome, pa i Šiptarima. A Makedoncima pomoć u ovakvim prilikama, a za ostalo nek se snalaze kako znaju i umeju. Hvala Bogu da nismo više u zajedničkoj državi. Pre smo mi Srbi svima bili krivi za sve. Sad ima svako svoju državu, nema više da se za sve krivi Srbe i Beograd.
Jesam ja rekla da bude ili ne bude dan žalosti?Не видим зашто би то била препрека да код нас буде дан жалости.