NikadNijeKasno
Obećava
- Poruka
- 75
Zaista mi nije jasno.U vezi sam sa momkom koji me iskreno i cisto voli i koji mi je vec mnogo puta to dokazao na sve moguce nacine.Posle nekih dva meseca,otisli smo na prvi zajednicki vikend na njegovu inicijativu.Naravno,oboje smo ziveli za ta dva dana kada je najzad trebalo prvi put da spavamo.Ja,kao nepopravljiv idealista,vec sam u svojoj glavi zamislila scenario u kojem cemo nas dvoje svu svoju ljubav koju imamo jedan za drugoga pokazati i na delu,je l...
Medjutim,od samog starta on je bio blago nezainteresovan,da kazem,nenapadan.Ajde,ok,rekoh,ceka na moj znak...Pa svih ovih nedelja postovao je moju zelju da se sto vise zblizimo ovako,emotivno i duhovno,pa onda da sve to " krunisemo " sexom.Kad smo prvi put spavali,te veceri kad smo stigli,odmah je nasrnuo na osnovne dve erogene zone kod zena.Zacudilo me je to jer sam imala utisak koliko ga znam da je veliki umetnik po pitanju onih stvari i da ume zeni koju voli da udovolji .Iskreno, ne bese nista extra.Da ne duzim dalje,za dve noci i tri dana spavali smo ukupno cetiri puta.A i tada na moju inicijativu,uz njegovo suptilne i cesto duhovite naznake da mu nije do toga.Osecala sam se lose,nepozeljno.Nikada nisam imala taj problem,znam da dobro izgledam,to me je kopkalo.Bila sam razocarana.Mada kad smo spavali taj 2.,3. i 4. put bilo je lepo i po njegovom " najboljem drugu"
osecala sam da me zeli.A ovako,kad nismo bili u krevetu,bio je divan,nije me ispustao iz ruku,mazio,ljubio,bio pazljiv,nezan...Najzad sam ga pitala zasto osecam da je nezainteresovan i da li zna da se osecam kao da samo ja zelim i iniciram sex.Odgovor je bio da ima perioda kada mu nije do toga i da je sada takav period,i da naravno nije do mene,ja sam extra itd.Ali,pobogu,pitala sam,pa nismo mi vec godinu-dve zajedno,ovo nam je bilo prvi put,zar me ne zelis?Trebalo je da ne ustajemo iz kreveta a mi smo najmanje bili u njemu! Uzgred,on dosta radi i hronicno je umoran,osecajan je...Sve to stoji ali opet nesto mi nije jasno.Zar zelja ne treba da je jaca od svega?Posebno kad nekog volis? Osecam se bljak! Bilo bi mi bolje kada bih mogla da shvatim,da mi neko da neki dobar razlog,mozda iz svog licnog iskustva.Da li preterujem sa brigom ili imam osnovanih razloga da posumnjam da nesto nije u redu? Znacila bi mi vasa misljenja...Zahvaljujem unapred.