ISKORISTIMO HOMOSEKSUALCE...

Dlakava_Strvina

Ističe se
Banovan
Poruka
2.942
EVO, DODJOH "DO VOJNIH TAJNI"...
NECU VAM RECI KO SU MI POJEDINI CLANOVI FAMILIJE...

TREBALO BI (KAO I NASI NEPRIJATELJI IZ NEPOSREDNOG OKRUZENJA) DA POSALJEMO PAR "KOMATA" U ENGLESKU ILI AMERICKU ARMIJU, DA TAMO MALO "POSHASHOLJE" KOGA TREBA, KAKO TREBA I GDE TREBA I VOLECE NAS SVE REDOM.
ODUSTACE OD OPTUZNICA A I SANKCIJE NAM VISE NECE BITI SMETNJA - BICEMO NJIHOVI PARTNERI

:lol: :lol: :lol:

A do prekjuche sam ih - mrzeo...
Vidi ti naseg potencijala :lol:

apotekarka:
peculiar:
zar ovo nije bilo sinoc? :)
pa apotekarka, krenula si sa kasnjenjem od 15 sati... kada ce u profilu krenuti real time slicica?

PS svaka cast za figuru, apotekarke sam uglavnom malo drugacije zamisljao ;-)

Borba protiv streotipa :wink:
Niko ništa o sceni?

Ma koga interesuje scena...? Mene zanima da li si ti krenula da ugasis TV ili da nastelujes bolje sliku (pojacas ton). Strasno me zanima, pa ako ces biti ljubazna da resim tu pitalicu... neizmerno bih ti bio zahvalan.

Tu ideju ja strvino i sam propagiram... bar neka korist od njih.

lady me:
E nije fora... daj ceo vic...

as you wish my lady....

zaljubio se mali milorad.... i vidi se, ne jede, zamisljen, odsutan, provalila vec njegova mama da se nesto desava... i pecka ona njega, ali je i radoznala, i na svaki nacin gleda da sazna u koga....
i popusti milorad, i prizna "U Muju" na sta brizna mama odgovara "Au sine, pa zar u muslimana?!?"

sta ces, improvizujem, samo kraj i poentu sam tacno zapamtio :-)

Kazanova:
apotekarka:
peculiar:
zar ovo nije bilo sinoc? :)
pa apotekarka, krenula si sa kasnjenjem od 15 sati... kada ce u profilu krenuti real time slicica?

PS svaka cast za figuru, apotekarke sam uglavnom malo drugacije zamisljao ;-)

Borba protiv streotipa :wink:
Niko ništa o sceni?

Ma koga interesuje scena...? Mene zanima da li si ti krenula da ugasis TV ili da nastelujes bolje sliku (pojacas ton). Strasno me zanima, pa ako ces biti ljubazna da resim tu pitalicu... neizmerno bih ti bio zahvalan.

A, to me je sinoć jedan ljubazni gospodin sa Savremenog muškarca u temi "Avgustovski broj playboy....." učtivo zamolio da mu predočim dokaz da sam ja zaista ja i da su slike iz ovog vremena a ne kad sam imala 18 godina, pa znaš ono "teško žabu u vodu naterati" :wink: Doduše malo me je dekoncentrisao u gledanju moje omiljene serije, ali obzirom na komplimente koje sam od njega dobila, zaslužio je. :D

Back