Ben_Adam
Poznat
- Poruka
- 7.834
Govorim o ispunjavanju minimalnih uslova. Izvini, ali spakovati majicu i shorc u kesu je lako, poneses josh neko peshkirche, charape... Ne znam shto bi to bilo puno... Problem je, dakle, ako nosish patike.Mao Tze Tyng:sa ovim se nikako ne bih slozhio....ja ne znam kakvi su vashi chasovi fizichkog, ali ja na fizichkom nikako ne blejim...tj posle svakog mi je mokra majca ko da sam plivao.
uglavnom svi mi svaki dan imamo 6 chasova, zar ne ? e sad ako iz 5 predmeta ponesesh po 1 svesku i 1 knjigu i + opremu za fizichko tebi je torba prepuna, osim ako ne nosish u shkolu putnu torbu :?
po meni kad imash fizichko obavezno bi trebao da nosish-majcu(necesh valjda da smrdish u istoj ceo dan :? ),shorc, patike, tu bih dodao i josh jedne charape jer se vrlo chesto desi da su ti i one mokre....ja znam da neki nose dezodorans ali ja sam protiv toga, jer je poznato da na znojavo telo ne ide dezodorans...vishe sam za varijantu vlazhnih maramica :?
Elem, ne radi se uopshte o tome koliko je ''kabasta'' oprema, vetj o tome da li ju je potrebno nostiti...
Lichno, nosim majicu, shorc, patike, peshkir, i u poslednje vreme loptu za odbojku(radim sa drugaricom neshto), tako da to nosim u drugoj torbi, koja mi ne predstavlja nikakav problem. I opet, smatram da je veoma korisno imati svu opremu, kao i chasove fizichkog...