Iskacuci prozori

sikeey

Početnik
Poruka
29
Ne znam na koji forum da postavim ovu temu pa hajde ovde jer je moj problem verovatno posledica nekih ranijih "zaraza".
Prilikom podizanja sistema pojavi mi se prozor u kome pise Windows cannot find...(Slika gornja) i ja kliknem na OK pa se pojavi novi prozor (slika u sredini) ja opet na OK pa se pojavi treci prozor (slika dole) i sve je OK.
Kako da se resim tih prozora?
Skenirao sam komp sa Nod 32,Ad-aware,Malwarebytes i sve je cisto.Da li je to ostala posledica od nekih otklonjenih virusa?
Hvala!Pogledajte prilog 177922Pogledajte prilog 177922
err.jpg

to jeste posledica ranije infekcije,sada taj virus koga nema vise ne moze da nadje path,file or device...
Procesljaj komp malwarebytes-om,i odradi popravku registry baze sa ccleaner-om i advanced system care-om ;)

to jeste posledica ranije infekcije,sada taj virus koga nema vise ne moze da nadje path,file or device...
Procesljaj komp malwarebytes-om,i odradi popravku registry baze sa ccleaner-om i advanced system care-om ;)

Ponovo sam sve skenirao (Malwarebytesom,radio popravku sa CCleanerom instalirao sam i Advansed System Care i sa njim radio popravku ali nisam nista dobio ,opet po podizanju sistema pojavljuje mi se onaj prozor.

Back