Isis udario na Ameriku: FBI - napadač iz Nju Orleansa američki državljanin, u njegovom vozilu bila zastava Islamske države!

Разумем, сагласан, али се фокусирам на актуелне носиоце, јер су у свом лудилу и злу метастазирали у монструме.
A ko to. Pošto imaš jednu administraciju sada, a kroz 2 nedelje Mask i njegova prva dama oranž hitler

Deluje mi da je to dosta promenljivo

Ja postajem član EU 2030, a tebi kao Ameru će trebati ETIAS ausvajs
ups... ko te to slagao? ti si rodjena u cg?
a za ovo znam, da moraju digitalni id's. i ovde ako hocu da letim moram da menjam id, ili sam bese vec promenio, secam se da su ga nudili, ali je bio nesto skuplji, a ja sam se mislio da imaju jos godine, kad ono dodje 2025
pretpostavljam kada jednom imamo digitalni id ovde, samo platim €7 i dobijem i eu, osim ako nas mask ne posvadja sa eu z:mrgreen:

И треба да буде. Доста су неокони јахали и Америку и свет.
oni su samo eufemizam za mic, vojno-industrijski kompleks, ali razumem ja kako si ti naucio, i ja sam citao iste izvore, samo kazem da je ta ideologija suplja, radi se o pukom interesu, kakvi crni neokoni, hejlijeva i slicni?

oni su samo eufemizam za mic, vojno-industrijski kompleks, ali razumem ja kako si ti naucio, i ja sam citao iste izvore, samo kazem da je ta ideologija suplja, radi se o pukom interesu, kakvi crni neokoni, hejlijeva i slicni?

ВИК је само део финансијске приче. а то је само део слагалице. По мом виђењу, свет има посла са социопатама, са опсесивним менталним болесницима. .

Лепо а потпуно неслагање, друже.

ups... ko te to slagao? ti si rodjena u cg?
a za ovo znam, da moraju digitalni id's. i ovde ako hocu da letim moram da menjam id, ili sam bese vec promenio, secam se da su ga nudili, ali je bio nesto skuplji, a ja sam se mislio da imaju jos godine, kad ono dodje 2025
pretpostavljam kada jednom imamo digitalni id ovde, samo platim €7 i dobijem i eu, osim ako nas mask ne posvadja sa eu z:mrgreen:
To važi samo 3 godine, posle moraš ponovo da se pravdaš brkatim hrvatskim graničarima.

A ja - BOC - ličnom kartom u Dablin. Mislim 2030. kad nas Đilas uvede u uniju

To važi samo 3 godine, posle moraš ponovo da se pravdaš brkatim hrvatskim graničarima.
to se vadi online za 7 evrica, a ja nemam posla u cro, letim za bgd
Application
The application form will be available on the official ETIAS website at europa.eu/etias once the system is launched
  • Who needs it
    Citizens of countries that don't require a visa for short visits to the EU, such as the United States, Canada, Japan, Australia, and the United Kingdom

• Cost
    The application fee is €7 for applicants between the ages of 18 and 70, and is free for those under 18 or over 70
A ja - BOC - ličnom kartom u Dablin. Mislim 2030. kad nas Đilas uvede u uniju
aaa, ok onda, pozdravi djilasa, samo nacekaces se

Ђилас жестоко по Хилу: Вучић ти је у џепу, три пута више пара вам је дао за…

Возач аутомобила који је експлодирао испред хотела Доналда Трампа у Лас Вегасу био је војник америчких специјалаца који је још био на активној дужности и упуцао се пре експлозије, преноси Би-Би-Си.
Полиција Лас Вегаса идентификовала је возача као 37-годишњег Метјуа Алена Ливелсбергера из Колорадо Спрингса.
Изнајмио је Тесла Kибертрук и одвезао се више од 1.200 км до хотела у Невади, где га је разнео.
..........
Постоји неколико паралела, али нема јасне везе, између осумњичених за инцидент у Лас Вегасу и напада камионета у Њу Орлеансу који је оставио 14 мртвих, а оба су се догодила на Нову годину.

Обојица осумњичених служили су у Форт Брагу у Северној Каролини, иако нема назнака да су служили у истој јединици или да су били тамо у исто време. Обојица су служили у Авганистану 2009. године, али нема доказа да су били у истом региону или јединици.
Обојица су такође користила компанију за изнајмљивање Туро за возила која су учествовала у инцидентима.

https://www.vesti.bg/sviat/atentatoryt-ot-las-vegas-voenen-ot-specialnite-chasti-6217262

GgT9lNvWsAI94ol

Back