- Poruka
- 60.772
Znači RT... to sam pretpostavio, samo rekoh da potvrdim.То је, јавно, два пута истакао руски докторант Стеван Гајић све са позивом на изворе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači RT... to sam pretpostavio, samo rekoh da potvrdim.То је, јавно, два пута истакао руски докторант Стеван Гајић све са позивом на изворе.
Ne pratim RT i Sputnjik, priznajem da sam malo zarđao na planu kremaljske propagande.
Pa šta pratiš ako ništa ne pratiš?Не пратим ни ја, ако ће ти бити лакше, али не испирам мозак ни на америчким медијима главног тока.
Pa onda imaš dodirnu tačku sa Al-Kaidom a to je antisemitizamТи мене не очигледно не читаш.
Ја пишем и политичкој елити која је одређивала америчку ино-политику, а то нису номинално већински хришћани. Погледај под АИПАК и сродне организације.
Pa šta pratiš ako ništa ne pratiš?
Pa onda imaš dodirnu tačku sa Al-Kaidom a to je antisemitizam
Pa, na naše izlaganje da je Amerika najveća hrišćanska zemlja, ti si rekao "HAHA Očigledno ne znaš koja internacionalna klika vlada tamo," 'ludirajući na štovatelje BelzebuBibija.У значењу антизраелско? НИ ПОД РАЗНО.
Ал Каида и њени деривати су у рату само са америчким геополитичким противницима, глобално и израелским, регионално.
Ужасно лош покушај.
Kako se ovo gaženje Nju Orleansa od strane Abdel-Džabara uklapa u tuАл Каида и њени деривати су у рату само са америчким геополитичким противницима, глобално и израелским, регионално.
Pa, na naše izlaganje da je Amerika najveća hrišćanska zemlja, ti si rekao "HAHA Očigledno ne znaš koja internacionalna klika vlada tamo," 'ludirajući na štovatelje BelzebuBibija.
Kako se ovo gaženje Nju Orleansa od strane Abdel-Džabara uklapa u tupametnuteoriju
Dobro ja nemam ništa protiv Globusa, i svih vezanih prideva kao što su Globizam i Globan.Па, то је већ теолошко питање.
Политички, то она није, она је беспаметно оруђе у рукама нехришћанских финансијских и лобистичких структура. То ће се, надам се, променити или од Америке какву знамо неће остати ништа.
Ne razumeš, čim koristiš lažnu dihotomiju.Разумем... Ко не прати државне или корпоративне медије, не прати ништа.
Ne razumeš, čim koristiš lažnu dihotomiju.
Pitam te šta pratiš, vrlo jasno.
ma, nemaju oni pojma, postepena dzeg se razume u arapske hareme, a sizif u kompjutere, to je sve sto znaju, ali su zanimljivi likovi, pa zato sa njima divanimo.Уосталом, ову си тему, Сизифе, направио као тему која штити творце и заштитнике тероризма.
Бога ми, без мене.
znači ugrizli ruku koja ih hrani...?...evo čujem još dvadesetak ubijeno u trgovačkom centru...ukratko nakon Bibijevog dočeka u kongresu...boli me kuhacISIS UDARIO NA AMERIKU: FBI - Napadač iz NJu Orleansa američki državljanin, u njegovom vozilu bila zastava Islamske države!!!
MUŠKARAC osumnjičen da je danas svojim pik-apom, uletevši u gomilu ljudi u Nju Orleansu ubio deset i povredio najmanje 36 osoba, identifikovan je kao američki državljanin Šamsud Din Bahar Džabar (42), saopštio je Federalni istražni biro (FBI), navodeći da je u vozilu kojim je izvršen napad nađena zastava Islamske države.
![]()
Foto Tanjug/AP/Gerald Herbert
FBI je saopštio da još istražuje napadača, za koga je navedeno da je američki državljanin iz Teksasa, kako bi utvrdio "potencijalne veze i povezanost sa terorističkim organizacijama", kao i da je u vozilu kojim je izvršen napad nađena zastava Islamske države, preneo je AP.
Džabar je poginuo u sukobu sa policijom oko 3.15 sati jutros po lokalnom vremenu, u delu Nju Orleansa u kome se održavalo više proslava povodom Nove godine, saopštio je FBI.
![]()
Image:Shamsud-Din Jabbar. Pic: Texas Department of Public Safety, obtained by NBC News
Nakon što se vozilo zaustavilo, vozač je izašao iz vozila i otvorio vatru na policajce koji su odgovorili na vatru, saopštila je policija Nju Orleansa.
Istražitelji su pretraživali Francusku četvrt Nju Orleansa u potrazi za potencijalnim eksplozivnim napravama, rekao je zvaničnik za sprovođenje zakona za AP.
Predstavnica FBI Aletea Dankan rekla je da zvaničnici istražuju najmanje jednu improvizovanu eksplozivnu napravu, za koju se sumnja da je nađena na mestu događaja.
Načelnica policijske uprave Nju Orleansa En Kirkpatrik kazala je da je muškarac "namerno" obilazio barikade i jurio niz Ulicu Burbon, pre nego što je otvorio vatru na policajce.
-Ovaj čovek je pokušavao da pregazi što je više ljudi mogao, rekla je Kirkpatrik i dodala da su dva policajca ranjena u pucnjavi, ali da su u stabilnom stanju.
Kako su za CBS potvrdili izvori iz policije, na licu mesta pronađen je dugački pištolj koji je imao "prigušivač", dok su dva izvora upoznata sa istragom navela da je osumnjičeni nosio pancir.
Gradonačelnica Nju Orleansa LaToja Kantrel kazala je da je to verovatno "teroristički napad".
https://www.novosti.rs/planeta/svet...-njegovom-vozilu-bila-zastava-islamske-drzave
Zlo koje su zalivali, hranili, tetosili da u njihovo ime ubije sirom sveta je doslo i kod njih.... Zali Boze nastradalih...
Ma jok, oduvek su oni u ratu, seti se USS Cole napada pre četvrt vekaznači ugrizli ruku koja ih hrani...?...evo čujem još dvadesetak ubijeno u trgovačkom centru...ukratko nakon Bibijevog dočeka u kongresu...boli me kuhac
ti dzegerko podrzavas sad izrael, a malocas islam? svejedno ti je, samo da smo, po tebi, mi rusoshiiti antisemiti, jel tako?Mislim malo duže je ime ali to je deo. I sad nam ti pričaš da je Blinken zao zato što je Izraelac
Samo želim da sufoof (redovi) budu jasniti dzegerko podrzavas sad izrael, a malocas islam? svejedno ti je, samo da smo, po tebi, mi rusoshiiti antisemiti, jel tako?
ti dzegerko podrzavas sad izrael, a malocas islam?
mi mu se kao udvaramo, a on nas ne tretiraAli činjenica je da USA kao hrišćanska zemlja ne mogu biti voljene od strane radikalnog islama, tako je bilo uvek i tako će ostati.
It has now been revealed that the Cybertruck suspect was also in the military and served at the same base as the New Orleans suspect, claims a new report.
ti citas odlicne sajtove, ali znas i sam da anglo-cionisticka zavera datira odavno, pre neokona, koji su je samo preuzeli od englezaБиће да ту постоји нека тајна веза поготово ако је тај "ислам", са или без наводника, под цосјтиком нехришћанских неокона Америке или Израела.
baka jaguarka je za vreme tita imala bliski susret sa bliskim istokom, i od tada, ako ne nasledjem, se profilisala, mada cezne za eu, a krvni neprijatelj su joj ruso-shiitiОн је она?
Ja postajem član EU 2030, a tebi kao Ameru će trebati ETIAS ausvajsti citas odlicne sajtove, ali znas i sam da anglo-cionisticka zavera datira odavno, pre neokona, koji su je samo preuzeli od engleza
baka jaguarka je za vreme tita imala bliski susret sa bliskim istokom, i od tada, ako ne nasledjem, se profilisala, mada cezne za eu, a krvni neprijatelj su joj ruso-shiiti
poslednji adut joj je da nas optuzi za antisemitizam, ali opet ni to joj nece doneti eu putovnicu, ili njenoj deci, muzu, ako ih ima, i ako nastupaju kao porodica
ti citas odlicne sajtove, ali znas i sam da anglo-cionisticka zavera datira odavno, pre neokona, koji su je samo preuzeli od engleza