Isis udario na Ameriku: FBI - napadač iz Nju Orleansa američki državljanin, u njegovom vozilu bila zastava Islamske države!

Ево ти конгресно признање Х. Клинтон.

Ona u ovom videu kaže da su finansirali Talibane 20 godina pre ovog svedočenja, ali je klip istrgnut iz konteksta. Podrška Mudžahedinima stvorila je povoljno okruženje u kom su radikalne islamističke grupe mogle da steknu iskustvo i da se formiraju, i tek nakon povlačenja Sovjeta, Avganistan je upao u građanski rat, stvarajući uslove za nastanak grupa poput Al Kaide i kasnije ISISa

Da ti ilustrujem to, recimo poželiš da umesto džungle napraviš lepu njivu sa žitom, ali kad sve završiš, pored tog žita nikne i kukolj.

I onda dođe neko da ti kaže da si svesno i namerno uzorao njivu da napraviš kukolj.

Jasno je da to nije cilj nego nenamerna posledica, ni prva ni poslednja takva u istoriji.

Sve ovo što se desilo sa ISIS-om, desilo se posle ovog Hilarinog svedočenja, uključujući i GWB-jevu upitnu odluku da napadne Irak.

Ali činjenica je da USA kao hrišćanska zemlja ne mogu biti voljene od strane radikalnog islama, tako je bilo uvek i tako će ostati.

Свет данас личи на филм Алиен. Амерички брод је населио странац који полако убија све да би преузео контролу над бродом и онда правио хаос у свемиру.

Тај "алиен" су неокони-Штраусовци који су пактирали са демоном такфира и инструментализовали тероризам. То ЗНА СВА ПЛАНЕТА, то знају америчке службе, руска служба, израелска, највеће европсе, демонтирана српска служба то зна,

Пред нама је покушај враћања конроле над америчким бродом, у корист САД и света.

Манијаци који су пактирали са такфиристима су непријатељи не само нас, него целог света укључујући и САД коју су неокони, а посредно и такфиристи преузели као своју платформу.

Свет данас личи на филм Алиен. Амерички брод је населио странац који полако убија све да би преузео контролу над бродом и онда правио хаос у свемиру.

Тај "алиен" су неокони-Штраусовци који су пактирали са демоном такфира и инструментализовали тероризам. То ЗНА СВА ПЛАНЕТА, то знају америчке службе, руска служба, израелска, највеће европсе, демонтирана српска служба то зна,

Пред нама је покушај враћања конроле над америчким бродом, у корист САД и света.

Манијаци који су пактирали са такфиристима су непријатељи не само нас, него целог света укључујући и САД коју су неокони и такфиристи преузели као своју платформу.
Neokoni su se borili puškama protiv takfirista, zato ti puštam one odrednice enciklopedije o bici Faludže 2004

Evo navešću 5 nasumičnih militanata za koje znam da su u ćuzi.

1. Ramzi Binalshibh trenutno u Gitmu i moguća je smrtna presuda teoretski
2. Umar Farouk Abdulmuttalab al-Nigeri, takozvani božićni bombaš, mlađi lik u 30-im na doživotnoj
3. Sulayman Bu-Ghayth u istom zatvoru ADX supermax u Arizoni
4. Ričard Rid, englez, doživotna zbog takozvane bombe u patici, zbog koje se svi sad svlačimo na rendgen aerodroma
5. Abu Hamza al-Britani, isto ADX doživotna

Kakvi su to "prijatelji i drugari?" Da li ste vi špricani?

Постхришћански свет, свет пост-истине, овако, онако али хришћанско ни под разно.
Ne dopada ti se gorka istina da je USA hrišćanska zemlja... šta sad da radimo, kuku nama....

1735835045906.png

Nemaš argumenata protiv činjenice da su USA hrišćanska zemlja?

САД су одавно антихришћанска платформа. Њихова финансијска и политичка елита уопште не припада хришћанству.

Боже драги, с ким ја причам па ти не знаш основе.

САД су одавно антихришћанска платформа. Њихова финансијска и политичка елита уопште не припада хришћанству.

Pa ne drži Majk Hakabi prepariranog lenjina u svom gradu nego vi Briksadžije

Ne pratim RT i Sputnjik, priznajem da sam malo zarđao na planu kremaljske propagande.

Oni su bili ideolozi, na primer PNAC Project for a New Assmerican Century i Bill Kristol

Zagovarali su rat u Iraku protiv Al-Kaide
:hahaha:

Прећутао си главног, Роберта Кејгана, иначе пореклом Кагановича, Ашкеназа пореклом из Украјине.

"хришћани".

:hahaha:

Ne dopada ti se gorka istina da je USA hrišćanska zemlja... šta sad da radimo, kuku nama....

Pogledajte prilog 1665857

Ти мене не очигледно не читаш.

Ја пишем о политичкој елити која је одређивала америчку ино-политику, а то нису номинално већински хришћани. Погледај под АИПАК и сродне организације.

Back