iseljenicka viza za Kanadu

• Začetnik teme Začetnik teme sanjag
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
S

sanjag

Gost
moze li mi neko reci kakve su mogucnosti da se dobije iseljenicka viza za Kanadu ako sam zavrsila sumarski fakultet i ako mi je sestra tamo?
trebalo bi da moze, ali me zanima ima li neko ko je otisao na ovaj nacin?

iivan:
Anonymous:
Ja planiram da se sa svojom porodicom prijavim za Kanadu kao Skilled Worker. Da li neko moze da mi kaze sta je konkretno potrebno od dokumentacije da bi se podneo zahtev?

Pozdrav!

Ako znas engleski i imas zivaca da provedes sate i dane na netu izvoli na www.cic.gc.ca i saznaces "ama bas sve". Prijatno citanje! :D

Super ima nekoliko nacina da se ode za Kanadu.I ja cu se sada prijaviti.

Postovani
nova sam na ovom forumu,naime momak i ja smo bili kod advokata on nam garantuje da imamo sanse za isljenicku vizu s obzirom da je moj smer tamo na listi trazenih profila, pri tom je PROVEREN advokat. u toku smo sa ucenjem za ielts ja cu biti aplikant.
zanima me koliko traje postupak od podnoseja zahteva?
i ono sto ne jos vise zanima kako naci posao tamo, koliko je to problem ili nije ?
kakva imate iskustva?
hvala:)

Postovani
nova sam na ovom forumu,naime momak i ja smo bili kod advokata on nam garantuje da imamo sanse za isljenicku vizu s obzirom da je moj smer tamo na listi trazenih profila, pri tom je PROVEREN advokat. u toku smo sa ucenjem za ielts ja cu biti aplikant.
zanima me koliko traje postupak od podnoseja zahteva?
i ono sto ne jos vise zanima kako naci posao tamo, koliko je to problem ili nije ?
kakva imate iskustva?
hvala:)

Bas me interesuje, koliko advokat trazi da zavrsi posao za vas?
Moj licni savet, odradite sve sami, nema potrebe da placate advokata za prikupljanje dokumenata. On vam ne moze garantovati vizu, bilo kakva prica u tom smeru je prevara.
Na http://www.cic.gc.ca/english/index.asp imate sve sto vam treba, samo treba sesti i iscitati. Verujte meni na rec, a i stotinama drugih koji su dobili vizu bez advoakata.
Sto se tice posla, pre ili kasnije ga mozes naci. Po meni je najbitnija stvar kad dolazis ovde engleski jezik, i jak stav. Treba poneti pare dok se ne nadje posao, svaki posao se ovde ceni, pa i najslabije placen.
Sta si po zanimanju? Da li ti je zanimanje na ovoj listi: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-who-instructions.asp#list
Ako jeste, i imas godinu dana radnog iskustva u tom poslu onda mozes podneti za Skilled Worker klasu.

Srecno

Poštovani
moja kćerka se udala za kanađanina u septembru.
Brak je sklopljen uSarajevu.
Predala je papire za vizu, i prošla medicinske nalaze.
Kad može očekivati odgovor.
Muž joj radi u Kanadi, ali je cijelo vrijeme u Sarajevu, dopušteno mu je da radi preko interneta (još mjesec dana)
u međuvremenu je predala za turističku vizu da bi se on ranije vratio na posao i odbijena je.
Trenutno je snjim u Beču, ali nisu htjeli da ih prime u ambasadu. Brak nije fiktivan
lp

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back