ISDN jos koje pitanje!

• Začetnik teme Začetnik teme novinar_40
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
N

novinar_40

Gost
Postovani "MatrixNeo", Listajuci ranije kontakte na forumu, pronasao sam i onaj u kome odgovarate na pitanje izvesnom "siki01". Ja imam isti problem, dakle kako da na ISDN liniji povecam protok sa 64 na 128 Kbt/s. Pazljivo sam procitao postupak no kod mene je krajnji prozor u koji treba da unesem vrednost PPP 128 zatvoren i nisam nasao nacin da ga otvorim i ostvarim veci protok. Ukoliko imate strpljenja, molim vas da mi sve ovo malo pojasnite. Jos nesto; da li je moguce da se potrosnja impulsa sa interneta registruje na MSN broju ili je pravilo da uvek odlazi na osnovni? Unapred puno hvala

P.S. Ukoliko vam je lakse, moja E-mail adresa je smilja8@ptt.yu

E ovako,kada kliknete da se konektojete,izbaci ce vam prozor sa kor imenom i pass.tad kliknite na properties i probajte tamo gje vam je lista koji su svi modemi prikljuceni na racunar da chekirate ISDN modem,ako imate dva ista chekirate oba i povecat ce te protok na 128k, a ako je chekiran samo jedan onda je protok 64k.
Sto se tice potrosnje impulsa uvek ide na osnovni ko je modem prikopcan preko USB-a.
Nadam se da sam bio od pomoci
Pozdrav

E ovako,kada kliknete da se konektojete,izbaci ce vam prozor sa kor imenom i pass.tad kliknite na properties i probajte tamo gje vam je lista koji su svi modemi prikljuceni na racunar da chekirate ISDN modem,ako imate dva ista chekirate oba i povecat ce te protok na 128k, a ako je chekiran samo jedan onda je protok 64k.
Sto se tice potrosnje impulsa uvek ide na osnovni ako je modem prikopcan preko USB-a.
Nadam se da sam bio od pomoci
Pozdrav

Ja sam kod dosta ljudi podesavao isdn konekcije i uvek sam to radio tako sto sam kos extra settings-a kod modema kucao atb0 za 128kb a atb40 za 64kb ovaj drugi blokira inicijalizaciju drugog kanala. To je tamo gde ste na starim modemima kucali atx3.

...jos laksi nacin da odmah startujes sa 128kb ili bolje reci oba kanala je da u extra seting umesto (b0 kucas b0kas0) onda pri konekciji dizu se oba kanala od jednom...
novinar_40:
Postovani "MatrixNeo", Listajuci ranije kontakte na forumu, pronasao sam i onaj u kome odgovarate na pitanje izvesnom "siki01". Ja imam isti problem, dakle kako da na ISDN liniji povecam protok sa 64 na 128 Kbt/s. Pazljivo sam procitao postupak no kod mene je krajnji prozor u koji treba da unesem vrednost PPP 128 zatvoren i nisam nasao nacin da ga otvorim i ostvarim veci protok. Ukoliko imate strpljenja, molim vas da mi sve ovo malo pojasnite. Jos nesto; da li je moguce da se potrosnja impulsa sa interneta registruje na MSN broju ili je pravilo da uvek odlazi na osnovni? Unapred puno hvala

P.S. Ukoliko vam je lakse, moja E-mail adresa je smilja8@ptt.yu

Back