Iscrtano drvece kod hrama Svetog Save

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
425.670
sns-iscrtao-drvece-kod-hrama-svetog-save-v0-6n05hx4qp15h1.webp

Da li je ovo realno ? Kažu da su to uradili SNS-ovci ?
Iskreno ko god da je to uradio mene je sramota od ovakvog ponašanja ?
Pri tom i ne znam šta znaci ta skracenica..Zna li neko ?

( slika preuzeta sa reddita)

Pogledajte prilog 1910238

Ne znam, meni to deluje kao rasistička parola. Vlasti bi trebalo da se time pozabave. Ne možemo takvi u Evropu.

FCK BLK" je politička parola i internet mim u Srbiji, koji se često koristi u kontekstu protesta. [1, 2]
Nastao je kao odgovor vlasti na studentske proteste i blokade (skraćenica "BLK" za blokadere). Izraz je evoluirao iz studentskih nalepnica "FCK SNS", nakon čega je počeo da se koristi i na javnim objektima

Pogledajte prilog 1910238

ološ plaćeni sa dna društva, eto ko. Ćacad iz ćacilenda ima novi politički zadatak.
Uništili su i oskrnavili sve lepo po Beogradu.

FCK BLK" je politička parola i internet mim u Srbiji, koji se često koristi u kontekstu protesta. [1, 2]
Nastao je kao odgovor vlasti na studentske proteste i blokade (skraćenica "BLK" za blokadere). Izraz je evoluirao iz studentskih nalepnica "FCK SNS", nakon čega je počeo da se koristi i na javnim objektima
plagirali ideju, ali pošto nisu kulturni, nisu znači da urade nalepnice, već su oskrnavili sve lepo po Beogradu.
Daće Bog da sve to sukoro dođe na naplatu. Od tog miulja sa dna, pa sve do njihovog vrha.

Још од пре великог студентског митинга на Славији... Зато је ово дрвеће и пострадало, јер је на траси кретања ка Славији.

Само будала може овако да оштети дрво.

Нека раде шта хоће по зидовима разних врста (ни то не подржавам, али то барем не уништава природу).

Још од пре великог студентског митинга на Славији... Зато је ово дрвеће и пострадало, јер је на траси кретања ка Славији.

Само будала може овако да оштети дрво.

Нека раде шта хоће по зидовима разних врста (ни то не подржавам, али то барем не уништава природу).
Опет ћу, људе убијају, а да ће о животињама и биљкама водити рачуна. Довољно је пар минута послушати врховног ћација и све вам је јасно. Ко да га је Игнације Лојола правио.

Back