- Poruka
- 424.800
Da li je ovo realno ? Kažu da su to uradili SNS-ovci ?
Iskreno ko god da je to uradio mene je sramota od ovakvog ponašanja ?
Pri tom i ne znam šta znaci ta skracenica..Zna li neko ?
( slika preuzeta sa reddita)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Фуцк блокеје. Нема на чему.Pri tom i ne znam šta znaci ta skracenica..Zna li neko ?
Ne znam, meni to deluje kao rasistička parola. Vlasti bi trebalo da se time pozabave. Ne možemo takvi u Evropu.Pogledajte prilog 1910238
ološ plaćeni sa dna društva, eto ko. Ćacad iz ćacilenda ima novi politički zadatak.Pogledajte prilog 1910238
plagirali ideju, ali pošto nisu kulturni, nisu znači da urade nalepnice, već su oskrnavili sve lepo po Beogradu.FCK BLK" je politička parola i internet mim u Srbiji, koji se često koristi u kontekstu protesta. [1, 2]
Nastao je kao odgovor vlasti na studentske proteste i blokade (skraćenica "BLK" za blokadere). Izraz je evoluirao iz studentskih nalepnica "FCK SNS", nakon čega je počeo da se koristi i na javnim objektima
To me ne zanima. Nindža pitala šta znači, ja objasnio.plagirali ideju, ali pošto nisu kulturni, nisu znači da urade nalepnice, već su oskrnavili sve lepo po Beogradu.
Daće Bog da sve to sukoro dođe na naplatu. Od tog miulja sa dna, pa sve do njihovog vrha.
Možda tebe ne zanima što ološ uništava grad, ali ima i nas koje to zanima. Kao i odgovornost.To me ne zanima. Nindža pitala šta znači, ja objasnio.
Dobro. by Kami.Možda tebe ne zanima što ološ uništava grad, ali ima i nas koje to zanima. Kao i odgovornost.
Ружно да се жврља по дрвећуPogledajte prilog 1910238
Опет ћу, људе убијају, а да ће о животињама и биљкама водити рачуна. Довољно је пар минута послушати врховног ћација и све вам је јасно. Ко да га је Игнације Лојола правио.Још од пре великог студентског митинга на Славији... Зато је ово дрвеће и пострадало, јер је на траси кретања ка Славији.
Само будала може овако да оштети дрво.
Нека раде шта хоће по зидовима разних врста (ни то не подржавам, али то барем не уништава природу).
plagirali ideju, ali pošto nisu kulturni, nisu znači da urade nalepnice, već su oskrnavili sve lepo po Beogradu.
Daće Bog da sve to sukoro dođe na naplatu. Od tog miulja sa dna, pa sve do njihovog vrha.
Ovo su Žuti žvrljali.FCK SNS je baš pravi odraz kulture. Nobel za kulturu!