- Poruka
- 4.701
Vjerujete li u moć frekfencija i pozitivan učinak na naš psihofizički boljitak?
Slušate li štogpd takvo i šta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne samo ovi zvukovi sa video klipa već i muzika uopšte. ali za pravi doživljaj su potrebne slušalice bar srednje klase, što je dostupno skoro svakome. nažalost, dobra reprodukcija sa zvučnika je obavezno prilično skupa. u poslednjoj deceniji, zahvaljujući DSP (digital signal processing), stvari se kreću ka boljem. svako u svom stanu ili kući može da uživa u zvuku koji je blizak studijskom kvalitetu. precizni DSP ekvilajzeri daju ravan frekventni odziv na mestu slušanja.
Da li biste pokušali bar i dali šansu?
Sjajan odgovor.ne samo ovi zvukovi sa video klipa već i muzika uopšte. ali za pravi doživljaj su potrebne slušalice bar srednje klase, što je dostupno skoro svakome. nažalost, dobra reprodukcija sa zvučnika je obavezno prilično skupa. u poslednjoj deceniji, zahvaljujući DSP (digital signal processing), stvari se kreću ka boljem. svako u svom stanu ili kući može da uživa u zvuku koji je blizak studijskom kvalitetu. precizni DSP ekvilajzeri daju ravan frekventni odziv na mestu slušanja.
čulo sluha je mnogo osetljivije od čula vida. ako bismo zamislili frekventno izobličenu sliku, kao što je frekventno izobličen zvuk u sobi prosečnog slušaoca, umesto prve slike videli bismo drugu
Pogledajte prilog 1845258
Pogledajte prilog 1845261
ne samo ovi zvukovi sa video klipa već i muzika uopšte. ali za pravi doživljaj su potrebne slušalice bar srednje klase, što je dostupno skoro svakome. nažalost, dobra reprodukcija sa zvučnika je obavezno prilično skupa. u poslednjoj deceniji, zahvaljujući DSP (digital signal processing), stvari se kreću ka boljem. svako u svom stanu ili kući može da uživa u zvuku koji je blizak studijskom kvalitetu. precizni DSP ekvilajzeri daju ravan frekventni odziv na mestu slušanja.
čulo sluha je mnogo osetljivije od čula vida. ako bismo zamislili frekventno izobličenu sliku, kao što je frekventno izobličen zvuk u sobi prosečnog slušaoca, umesto prve slike videli bismo drugu
ne znam. sigurno nisu savršene ali sugurno je bolje slušati njih nego neki kućni bioskop ili stereo od 1000 evra.Da li su okej Sony xmBroj sluške?
Baš volim ove štreberske pristupe temamane znam. sigurno nisu savršene ali sugurno je bolje slušati njih nego neki kućni bioskop ili stereo od 1000 evra.
možeš da proveriš ovde: https://www.szynalski.com/tone-generator/
Pogledajte prilog 1845265
prvo utišaj zvuk da bude podnošljivo jak jer ovi sinusni tonovi nisu prijatni za čuti. zatim pritisni PLAY i prevlači slajder do kraja desno i levo. primetićeš da se promenom frekvencije drastično menja jačina zvuka koji čuješ. razlika između najtiših i najjačih zvukova je proporcionalna (ne)kvalitetu slušalica.
može može
ne znam je li ovo štreberski pristup ali je jedini ispravan to jest koristanBaš volim ove štreberske pristupe temama
Hvala![]()
Samo tehno .Vjerujete li u moć frekfencija i pozitivan učinak na naš psihofizički boljitak?
To je znak da si ostario.Isceljuje zvuk tišine.
Jedan od 2 razloga zašto nikada više ne planiram da živim u velikom gradu je tišina![]()
Ma jok, od malena ne volim buku.To je znak da si ostario.
Vjerujete li u moć frekfencija i pozitivan učinak na naš psihofizički boljitak?
Slažem se. Ako se sluša na solidnim slušalicama, ili zvučnicima, može da ima efekta. Ako se sluša na zvučnicima od laptopa, ili krš slušalicama od 10 evra, to je samo placebo i autosugestija.ne samo ovi zvukovi sa video klipa već i muzika uopšte. ali za pravi doživljaj su potrebne slušalice bar srednje klase, što je dostupno skoro svakome. nažalost, dobra reprodukcija sa zvučnika je obavezno prilično skupa. u poslednjoj deceniji, zahvaljujući DSP (digital signal processing), stvari se kreću ka boljem. svako u svom stanu ili kući može da uživa u zvuku koji je blizak studijskom kvalitetu. precizni DSP ekvilajzeri daju ravan frekventni odziv na mestu slušanja.
nekome pomaze nekome ne. bas kao i penicilinVjerujete li u moć frekfencija i pozitivan učinak na naš psihofizički boljitak?
Ja sam uvijek zivio u centru grada u NL ,fantasticno i sad mi buka smeta sve vise i da radim dvije stvari u isto vrijeme ili glasna muzika dok citam nesto sto je znak da sam omatorioMa jok, od malena ne volim buku.
Osim one koju sâm stvaram![]()

Koristim više slike nego zvuke, a malo me i čudi u poslednje vreme kakvi mi zvuci dodaju na dobrom rasploženju...Slušate li štogpd takvo i šta?