Đ Đenka Aktivan član Poruka 1.450 16.11.2004. u 21:48 - Iritirajući problem s ICQ-om #1 Kad god pošaljem poruku prozor za Message Session mi se minimizuje na task bar. Zna li neko zašto se ovo dešava?
Kad god pošaljem poruku prozor za Message Session mi se minimizuje na task bar. Zna li neko zašto se ovo dešava?
Nina2 Domaćin Poruka 4.676 16.11.2004. u 22:18 - Iritirajući problem s ICQ-om #2 Đenka: Kad god pošaljem poruku prozor za Message Session mi se minimizuje na task bar. Zna li neko zašto se ovo dešava? Kliknite za proširenje... U Main/Preferences/contact list odstikliraj prozorcic gde pise Minimize message during send :wink:
Đenka: Kad god pošaljem poruku prozor za Message Session mi se minimizuje na task bar. Zna li neko zašto se ovo dešava? Kliknite za proširenje... U Main/Preferences/contact list odstikliraj prozorcic gde pise Minimize message during send :wink:
Đ Đenka Aktivan član Poruka 1.450 16.11.2004. u 23:02 - Iritirajući problem s ICQ-om #3 Ma ko ga je samo čekirao, da mi je znati... Ja sigurno nisam jer nisam ni znao da postoji jedna takva IDIOTSKA opcija. Hvala, Ninočka, tvoj sam dužnik za vjeki vjekov
Ma ko ga je samo čekirao, da mi je znati... Ja sigurno nisam jer nisam ni znao da postoji jedna takva IDIOTSKA opcija. Hvala, Ninočka, tvoj sam dužnik za vjeki vjekov