Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ovaj...ne znam gde da metnem ovaj topiks pa mi se cini kao da je ovde najbolje...
elem melem,
ovi sa krstarice banovali ceo SBB na ircu, al kao mozes da udjes ako namestis neku IP ovo ono...nemam pojma, pa se pitam el ima ovde neko pojma sta ja da radim.
@Fixa
jednostavno je:
skinesh FULL verziju programa,instalirash i kada hocesh da se konektujesh desni klik na ikonicu programa u systrayu i kliknesh Change Proxy.
samo da ti naglasim da ces ovako uglavnom imati poprilichno smanjenu brzinu konekcije,i samim tim povelik lag na ircu.
kada hocesh da vratish staru IP adresu,opet desni klik na ikonicu i onda Stop Hide IP.
jel treba i da obojim?
@Oximoron
aj raspitaj se majke ti, od juce popodne ne mogu da se konektujem. ja sam cuo neq prichu da je banovan kragujevachki SBB zato sto su pravili sranja, al meni nije jasno sto ja ne mogu da udjem kad sam iz bg-a.
Nema veze platinum sa irc-om. Ako hocesh da udjesh na irc preko proxy-a morash da ga ubacish kao firewall u mIRC-u (ako uopshte idesh preko mIRC-a). Ako korstish javu za chat onda nece da ti pomogne nijedan IP hider, chak ni ako manuelno ubacish proxy u IE.
btw na sbb host je prvo bio shun pa kasnije ban. Sada je skinut.
P.S. IP na irc-u mozesh da promenish i preko bnc-a, tunneling-a .... Imash dosta chlanaka na netu o tome ¶