Иранска браћа из Шведске шпијунирали за Русију више од 10 година и нанели велику штету Шведској

To je tvoja "poenta" na koju si skrenuo nakon sto si kao potpuno neinformisan rekao da nije istinita razlika u kaznama za silovanje i spijunazu.

Uostalom da je korektivna kaznena politika bolja ne bi Svedska bila u samom svetskom vrhu po stopi silovanja.
Da li je recimo ova kazna od 10 godina adekvatna:

"Srbin (41) osuđen je pred Sudom u Vinterturu u Švajcarskoj na 10 godina zatvora zbog silovanja ćerke (16), prenose mediji.

Kako prenosi švajcarski „Blik“ otkriveno je da je Srbin svoju maloletnu ćerku silovao prvi put 2018. godine kada su bili na letovanju kod devojčicine babe u Srbiji.

„Tada joj je oduzeo nevinost, bio je pijan i pretio joj je, a seksualno zlostavljanje se nastavilo i kasnije. Utvrđeno je da je devojčicu zlostavljao 140 puta“, prenosi švajcarski „Blik“."

Da li je recimo ova kazna od 10 godina adekvatna:

"Srbin (41) osuđen je pred Sudom u Vinterturu u Švajcarskoj na 10 godina zatvora zbog silovanja ćerke (16), prenose mediji.

Kako prenosi švajcarski „Blik“ otkriveno je da je Srbin svoju maloletnu ćerku silovao prvi put 2018. godine kada su bili na letovanju kod devojčicine babe u Srbiji.

„Tada joj je oduzeo nevinost, bio je pijan i pretio joj je, a seksualno zlostavljanje se nastavilo i kasnije. Utvrđeno je da je devojčicu zlostavljao 140 puta“, prenosi švajcarski „Blik“."
Mislis li ti da je adekvatna? Kakvu bi mu korektivnu kaznu prepisao?

Mislis li ti da je adekvatna? Kakvu bi mu korektivnu kaznu prepisao?
Ne znam, zaista nisam stručan da propisujem kazne za krivična dela.

Kod nas su svi stručni da se bave kaznenom politikom, ali ja sam jedan od retkih koji zaista nisam. Prepuštam to sudijama.

Jesi li ti stručan

Ne znam, zaista nisam stručan da propisujem kazne za krivična dela.

Kod nas su svi stručni da se bave kaznenom politikom, ali ja sam jedan od retkih koji zaista nisam. Prepuštam to sudijama.

Jesi li ti stručan
Ali si zato uleteo da odbranis kaznu za spijune?
Mator si covek da bi se ovako glupirao.

Back