- Poruka
- 13.593
Ja mu to stalno govorim, ali ne vredi, kad je četničina, ona ukišeljena, sa dna kace.To je ružno što govoriš vređaš nečiju veru i naciju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mu to stalno govorim, ali ne vredi, kad je četničina, ona ukišeljena, sa dna kace.To je ružno što govoriš vređaš nečiju veru i naciju.

Padace glaveAjatolah Ali Hamnei naredio je Korpusu čuvara Islamske revolucije (Revolucionarna garda) da preuzme kontrolu nad suzbijanjem nereda.
Anči, narod je lakše spolja nahuškati protiv vlasti, ako ta vlast baš baš ne valja.Ovo sa holandske tv
Sinoć su ljudi ponovo izašli na ulice, uključujući i one u glavnom gradu Teheranu i u Mašhadu, drugom po veličini gradu u zemlji. Pahlavi je pohvalio demonstrante i pozvao ih da idu korak dalje. "Naš cilj više nije samo izaći na ulice. Cilj je da se pripremimo da zauzmemo i okupiramo gradske centre."
Oce institucije da se zauzmu.
Djubre.od preko nahuskava narod.
Ima li iran cacilend haha
Da da u pravu siAnči, narod je lakše spolja nahuškati protiv vlasti, ako ta vlast baš baš ne valja.
U Srbiji npr. niko spolja nije potreban da huška narod, jer je vlast baš baš loša.
Ameri su željni bilo čije krvi dugo nisu ubijali
Iranski režim mrzi i ubija ženeU iranu standardno ne znam što se ovoliko spinuje? Nat0guzi miiiiirno!![]()

Ne sekiraj se mi pravoslavci smo pristojni ljudi.ocitamo vam opelo prvoRukavice bele, Turkinje se klele...
Usrali su i Božić, a ovamo se tresu kako treba da se slavi 7. januara. Nisu sposobni ni tad.
Svetosavlje nije pravoslavno. Jednog dana taj termin treba zabraniti i izbaciti iz SPC jer se radi o bolesnoj klerofašističkoj ideologiji.

Ti nisi pravoslavac ako ideš u SPC. To nije pravoslavna crkva.Ne sekiraj se mi pravoslavci smo pristojni ljudi.ocitamo vam opelo prvo![]()
Niko te nece pipnuti ako sama odes u iran kao turista.Iranski režim mrzi i ubija žene![]()
Можда је било боље да су Турци све потурчили и протерали?U Iranu je persijski nacionalizam suprotstavljen šiitskom islamu koji ih tamo “usrećuje” skoro pola veka.
Kod nas je situacija drugačija po mnogo čemu, ali dva aspekta su naročito bitna. Prvo, ovde je Crkva uspela da postavi prividni znak jednakosti izmedju nekog modifikovanog oblika pravoslavlja (poznatog kao svetosavlje) sa nacionalnim identitetom. Taj klero-nacionalizam nije samo poguban po društvo, već je u svojoj suštini u suprotnosti sa hrišćanskom doktrininom (naročito pravoslavnom!). Ali ovde je našao plodno tle, jer narod ima vrlo iskrivljenu sliku o religiji i, ironično, izuzetno slabo poznaje veru sa kojom se identifikuje.
A drugo - mladi ovde (još) nisu osetili sve čari teokratije na svojoj koži.
Nego majstore oko teme malo.Ti nisi pravoslavac ako ideš u SPC. To nije pravoslavna crkva.
Znam da mene neće nitko pipnuti, ne bojim se ja za sebeNiko te nece pipnuti ako sama odes u iran kao turista.

I da vas je to dovelo da vas je Islam izbrisao, da igrom slučaja Kijevski Rus nije tražio religiju koja im dozvoljava da piju pivu, ne bi vas bilo.Ne sekiraj se mi pravoslavci smo pristojni ljudi.
Можда је било боље да су Турци све потурчили и протерали?
Ej propala revolucija jer su iranski ćacijevci uhapsili jednog od 6-7 miliona demonstranata.Nego majstore oko teme malo.
Pogledajte prilog 1845416