Iran pokrio sise lepotice Ketrin Ešton

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Iran se ponovo našao u središtu rasprave oko cenzure, nakon što su tamošnji državni mediji na fotografijama ministarke inostranih poslova EU, Baronice Ešton, sa iranskim pregovaračem Saedom Džalilijem, snimljenim na pregovorima koji su u petak vođeni u Istambulu, korigovali naviše dekolte koji im se učinio preslobodnim.


Na nekim fotografijama sporni dekolte je podignut samo do ogrlice, dok se na drugima “popeo” sve do vrata.

Mada je strogo vodila računa o protokolu i pazila da pozirajući za fotografiju ne dotiče Iranskog političara, evropska šefica diplomatije je očigledno bila nesvesna činjenice da će njen dekolte, za naše pojmove ni malo provokativan, za stroga islamska shvatanja u Iranu, gde se mnoge žene u javnosti pojavlju samo potpuno pokrivene, ipak biti previše slobodan.


U razgovorima vođenim u istorijskoj palati Džiragan u Istambulu Eštonova je predvodila šestočlani pregovarački tim predstavnika svetskih sila, koji je Iran pokušao da ubedi da obustavi svoju nedozvoljenu nuklearnu aktivnost, a nakon pregovora je izjavila da je “razočarana” ishodom, budući da nije postignut nikakav napredak.


Nakon objavljivanja korigovanih fotografija Ledi Ešton u iranskoj štampi, njena predstavnica za štampu je za britanske medije prokomentarisala da je šefica EU bila “prikladno odevena”, i da sporni dekolte “nije bio dubok”, pogotovo kada se ima u vidu činjenica da se radilo o međunarodnim pregovorima, organizovanim u trećoj zemlji.


Bez obzira na to, Eštonova se u drugim prilikama tokom pregovora o nuklearnoj energiji postarala da bude smernije odevena, sa šalovima oko vrata i u bluzama sa vrlo visokim izrezom.

111253_catherine-ashton-02-foto-ap_f.jpg


ORIGINALNA LEPOTICA

111251_163424728wa_sg.jpg


RETUŠIRANA LEPOTICA

LINK

Što reče jadan od komentatora trebalo je i burku da joj stave na glavu da nas zaštite od te njene "lepote". :hahaha:
 
Poslednja izmena:
Kako ?
'El lepotom,el' golotinjom !?

U ovom slucaju , stvarno je tesko odluciti se , sta je odvratnije od cega .
trebali su da je stave u bure i da ga odozgo zakuju ... Naznam dal je po serijatu , al bi svakako bilo plemenito prema dobrom ukusu . Pa s njom ne da ne moze niko da spava , negoja sumnjam da iko moze da ide u WC u isoj kuci gde obitava ovo groteskno cudoviste .
 

Back
Top