Iran podržavao Muslimane u Bosni a danas ne podržava Palestince?

Какав црни Хезболах, то је радила твоја Америка и твој Запад.
А и твој Биби Шејјтањаху је подржао НАТО агресију на Србију и Србе, док је Хезболах и Ирански Верски Вођа осудио НАТО агресоју 1999 године.

Чему такав нагон за лагаријама код тебе??
Причао сам за Босну...

Код нас 99те су сви били против нас, чак и твоји Совјети...

Причао сам за Босну...

Код нас 99те су сви били против нас, чак и твоји Совјети...
Исто важи и за Босну. Тамо су рат направили Амери, твој Запад. И тамо и у Хрватској, они су главни спонзори Ачијини били, а не Иран.

Што се тиче 99-те, тад је ваш либерал Јељцин био на власти у Русији, а имаш на интернету изјаве Нетањахуа, Шарона, Ирака, Иранског Лидера, као и шефа Хезболаха.
Па ти види.

Исто важи и за Босну. Тамо су рат направили Амери, твој Запад. И тамо и у Хрватској, они су главни спонзори Ачијини били, а не Иран.
У Хрватској су главни спонзори рата били Руси и Немци...

То тебе боли, јер су Хрвате Руси наоружавали против нас...

Што се тиче 99-те, тад је ваш либерал Јељцин био на власти у Русији, а имаш на интернету изјаве Нетањахуа, Шарона, Ирака, Иранског Лидера, као и шефа Хезболаха.
Па ти види.
Сатанњаху је исто 🐮 ко и сваки политичар опортиниста из опозиције тог времена, ал је главна кривица на нашим будалама који су до 99те веровали у Русе, и поред знања о њиховом дилу са Хрватима...

У Хрватској су главни спонзори рата били Руси и Немци...
Какви Руси, Нњмци, Ватикан и, на крају Америка, која је и осмислила стратегију и план за Олују.

Сатанњаху је исто 🐮 ко и сваки политичар опортиниста из опозиције тог времена, ал је главна кривица на нашим будалама који су до 99те веровали у Русе, и поред знања о њиховом дилу са Хрватима...
Запад је отворено стао против нас. Нудио је Милошевић и њима сарадњу, чак и да уђемо у нато, али они то нису хтели.

Циљ им је био ратбити и сломити Србе и подржали су сваког, али апсолутно сваког, ко је био против Срба.

Не...али причаш нешто што је равно научној фантастици...
Не знаш да су Исламску револуцију покренули лажни муџоси из Швајцарских ложа?

Мораш још о Франкфуртској школи циониста да учиш...

Па ти види.
i rat u ukrajini su napravili italijani koji su pretnjama i podmićivanjem naterali putina da potpiše naređenje za agresiju na ukrajimu

Не знаш да су Исламску револуцију покренули лажни муџоси из Швајцарских ложа?

Мораш још о Франкфуртској школи циониста да учиш...
Да, зато Иран , као и Ансар Алах Јеменска Дивизија, бомбардују и ударају баш на те масоне и њихпве експоненте, док ти, ,,велики борац против масона", само куцкаш по тастатури. :);)

Да, зато Иран , као и Ансар Алах Јеменска Дивизија, бомбардују и ударају баш на те масоне и њихпве експоненте, док ти, ,,велики борац против масона", само куцкаш по тастатури. :);)
Сви сте ви масонска багра, сви заједно - комуњаре, муџоси, рабини и ''хришћани'' из ложа, поплаћене издајице свога рода...

Исто ко Хамас што је жртвовао свој народ, тако сте и ви комунци Србе, рабини - Јевреје у Немачкој, као сад муџосе њихове муле и ајатоласи...

Сви сте ви масонска багра, сви заједно - комуњаре, муџоси, рабини и ''хришћани'' из ложа, поплаћене издајице свога рода...

Исто ко Хамас што је жртвовао свој народ, тако сте и ви комунци Србе, рабини - Јевреје у Немачкој, као сад муџосе њихове муле и ајатоласи...
Све ти се помешало, Зилоте, подсећаш ме на Вељу Абрамовића кад је у елементу:

:D

Све ти се помешало, Зилоте, подсећаш ме на Вељу Абрамовића кад је у елементу:

:D
То је твој ниво, сатаниста који млати празну сламу...

Немој да ме поредиш са својим идолима, пијаним и видно дрогираним

То је твој ниво, сатаниста који млати празну сламу...

Немој да ме поредиш са својим идолима, пијаним и видно дрогираним
Веља није мој идол, али ме твоје писање видно подсетило на нека његова излагања.
И други су то приметили. @Pobjednik

Back