DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 42.180
Poceo je.Iskreno,ja se plasim toga.
Jednom kad rat pocne,tesko ga je zaustaviti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poceo je.Iskreno,ja se plasim toga.
Jednom kad rat pocne,tesko ga je zaustaviti.
do hiljadu se smatra puskaranjem...sva sreca te nisu svi militaristi bas dobri stratezi , vise su politicari..Može svakog dana po 300-400, jel to ok?
Može svakog dana po 300-400, jel to ok?
Изгледа да је био у праву.Ruski Seki u najboljem izdanju
ne nece jer nemaju toliko balistickih raketa kao iran nego mnogo mnogo manje ako se ameri ukljuce na njihovoj strani racunaj 3 svetskida, a sada ce malo vise izrael da ore po iranu, tri puta vise, tako da se rat zahuktava
Изгледа да је био у праву.
Ruski Seki u najboljem izdanju
ne nece jer nemaju toliko balistickih raketa kao iran nego mnogo mnogo manje ako se ameri ukljuce na njihovoj strani racunaj 3 svetski
Iran ima na hiljade i hiljade balističkih raketa srednjeg dometa...niko i ne zna tačan broj...na tome se dosad zasnivala njihova ratna doktrina - dok ne napravimo atomsku, imaćemo toliko raketa da preoremo Izrael....
Није он уопште лупетао, знао је тај много.toliko je lupetao da je nesto i pogodio.
Jasno ti je da Izreal neće to mirno ni gledati ni čekati.
Vrlo verovatno je pređena granica "čarki", "provokacija" i "kontrolisanih odgovora"
Očekujte full scale udar po Iranu, sve ispod toga bi me iskreno iznenadilo
nekoliko je oboreno ali jednostavno bilo ih je previše
to je ograničenje svakog PVO sistema, zasiti se i kraj priče
Mislim da je ovo najveća koncentracija udara na jedno mesto koja je zabeležena kamerom, mora da je bila neka važna meta
Океј, али Иран их је јасно упозорио ако пробају да одговоре да ће одговор Ирана бити још јачи.Jasno ti je da Izreal neće to mirno ni gledati ni čekati.
Vrlo verovatno je pređena granica "čarki", "provokacija" i "kontrolisanih odgovora"
Očekujte full scale udar po Iranu, sve ispod toga bi me iskreno iznenadilo
Глупости
Jel to jedino nuklearno postrojenje u Izraelu ili imaju još?Može lako da se desi da je i ovo bilo dovoljno, posebno ako je zaista i Dimona bila meta.
hebeno
Neka budu svesni da odgovor Izraela uvek moze da bude jos jaci.Океј, али Иран их је јасно упозорио ако пробају да одговоре да ће одговор Ирана бити још јачи.
Па нек виде.
Sta mislite gde ce da pocne 3 Svetski, pa normalno da na istoku i kao uvek Amerika ce da potpaljuje sa strane.toliko je lupetao da je nesto i pogodio.
bumo videli što kažu komšije
nećeš mnogo čekati, upravo i USA potvrđuje da će biti uzvratnog udara po Iranu, svakako neće biti blag
Neka budu svesni da odgovor Izraela uvek moze da bude jos jaci.
Teši se Bošnjo, samo se ti teši.Izrael je na Bliskom istoku, dakle ISTOKU.
Ameriku treba da brine predstojeći štrajk, ekonomija im je na staklenim nogama.Sta mislite gde ce da pocne 3 Svetski, pa normalno da na istoku i kao uvek Amerika ce da potpaljuje sa strane.