Iran će krivično goniti žene koje ne nose hidžab

Muška kosa, a i ćelava glava, privlači heterosexualne žene i homosexualne muškarce.

Ženska kosa heterosexualne muškarce i lezbe.

Vidiš da hidžab treba svima ili nikome. Ne može biti diskriminacije.
Nema diskriminacije, hidžab na istoku nose svi ne zato što je to moda nego je preko potreban kao zaštita od sunca.

Treba li kaubojima zabraniti šešir?
 
Khenjaš a gradivo pojma nemaš, iran moderniji od amerike.

1713364086244.png
 
To mogu i kući. Znaš li ili ipak ne?
Ništa od integracije žena vojnika u izraelske borbene pješadijske jedinice, neke elitne specijalne jedinice i određene oklopne jedinice!

Ta je integracija odgođena zbog fiziološke razlike između muškaraca i žena, priopćio je IDF Visokom sudu pravde kao odgovor na predstavke žena koje traže da se i one pridruže specijalnim snagama.

IDF (Izraelske obrambene snage) je proveo nekoliko pilot programa za integraciju žena na borbene položaje. Od 2020. do 2021. godine, proveli su analizu borbenih položaja za žene, nastavak prethodne studije koja je utvrdila kako postoji mala vjerojatnost da bi žene mogle ispuniti zahtjevne tjelesne zahtjeve određenih jedinica, kao što su oklopna i teško pješaštvo. IDF provodi dalju analizu i reviziju ovog pitanja.

Sposobnost nošenja teških tereta, posebno često opterećena teškim ruksacima za velike udaljenosti, izložila je žene znatno većem riziku od ozljeda od muškaraca, navodi IDF, piše The Jerusalem Post.

Analiza je pokazala da neke manje intenzivne borbene uloge u pješadijskim brigadama, poput određenih minobacačkih timova, mogu uzeti u obzir desetke kandidatkinja.

Izraelke služe vojni rok i dio su oružanih snaga.
 

Back
Top