Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 31.091
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne moze, zato sto su KSA i UAE jedno 14 puta manje zlo od Iranskog fasistickog rezima.Ja ti kazem IDI U SAUDIJSKU ARABIJU I EMIRATE PA OBARAJ...?
MOZE ILI NE MOZE?
Hajde ako si kao šatro protiv Islama ?
Hajde da palimo i Dubai u kojem Šeici kenjaju u usta devojkama i posle ih ubijaju i bacaju sa terasa?
Hocemo li da idemo ti i ja u Dubai da palimo?
Moze ili ne moze?
...
u principu većina ljudi odavde je za bilo koga protiv amerikanaca, ali za te irance mije potpuno sve jedno, valjda ce se ovi novi pokazati kulturnijim, bar što se tiče odnosa prema ženamaJbte, kako mi je promakla ova tema?
Koliko kmecite za vasom voljenom Revolucionarnom Gardom?![]()
prevazidjeno je dok ga ne nametnu svimasve religije su prevazidjene, a pogotovu taj njihov-Iranski-verski muslimanski fanatizam.
manje su zlo, samo sto vojnicki nisu sposobni,,,Iran je za njih velesila...Ne moze, zato sto su KSA i UAE jedno 14 puta manje zlo od Iranskog fasistickog rezima.
oIznenađen sam da nema teme koja prati aktuelna dešavanja u Iranu
Ne mogu da kažem da sam ispratio baš detaljno ali valjda ima nekoga ko prati
Da li je režim zaista ugrožen
Onda je došla 1953.Beše Iran nekad lepa i prosperitetna zemlja. Onda su zavladale mule.
Rekao sam jučer da nije pametno paliti džamije...Pristalice ajatolaha masovno izašle na ulice Teherana
Moze i da zapali zastavu nista to ne vredi.
I ovo ce im bas pomoći dole...Moze i da zapali zastavu nista to ne vredi.
bez trampa naebaliii