Irački ajatolah osudio "nepravedni rat" protiv Irana

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
419.222
Najviši irački velikodostojnik, Veliki ajatolah Ali Sistani, osudio je danas, kako je naveo, "nepravedni rat" protiv Irana, koji od subote vode Sjedinjene Američke Države i Izrael.
Ali Sistani, koji je i sam rođen u Iranu, pozvao je "sve muslimane da osude" taj rat i da pokažu "solidarnost sa iranskim narodom", prenosi BFM.
Sistani je podstakao "sve zemlje, posebno islamske nacije, da ulože sve moguće napore kako bi se rat momentalno okončao i kako bi se postiglo pravedno i mirno rešenje za pitanje iranskog nuklearnog programa".link

Samo bi još falilo da se muslimanske verske vodje ujedine i proglase džihad protiv Amerike,

200.gif

Najviši irački velikodostojnik, Veliki ajatolah Ali Sistani, osudio je danas, kako je naveo, "nepravedni rat" protiv Irana, koji od subote vode Sjedinjene Američke Države i Izrael.
Ali Sistani, koji je i sam rođen u Iranu, pozvao je "sve muslimane da osude" taj rat i da pokažu "solidarnost sa iranskim narodom", prenosi BFM.
Sistani je podstakao "sve zemlje, posebno islamske nacije, da ulože sve moguće napore kako bi se rat momentalno okončao i kako bi se postiglo pravedno i mirno rešenje za pitanje iranskog nuklearnog programa".link

Samo bi još falilo da se muslimanske verske vodje ujedine i proglase džihad protiv Amerike,
Ne pita se on nista, Iranci su rekli dzihad i to je kraj.

Ameri hoce da promene nacin života u Iranu da od Teherana naprave Dubaji.
Запад је крив што је Иран оно што јесте данас.
Да нису убацили своје људе и на крају изазвали да верски фанатици заузму земљу, ништа од овога не би било.
Запад је одличан да сваку секуларну земљу, која је иоле напреднија од рецимо Пакистана, Авганистана и слично, направи Исламски свињац где главосече и кољачи воде главну реч.

Ирак, Сирија, Либија... Настави низ

Sistani je podstakao "sve zemlje, posebno islamske nacije, da ulože sve moguće napore kako bi se rat momentalno okončao i kako bi se postiglo pravedno i mirno rešenje za pitanje iranskog nuklearnog programa"
:worth:

Smisleno biće. Ne znam ništa o njemu, ali mu allal vera i svaka čast! Koji rat na Iran? Ostavimo ljude na miru. Onakva lepota da postradava i prolazi grozote, pa, Bogu je plakati.
Kakvi su-takvi su, ali jedno je sigurno: Ovaj rat kako je počeo, to je čist satanizam.

kolko znam, Iran je posle smrti ajatolaha pozvao Dzihad. .............Al sta to briga onog hegemona u Londonu. On je zasticen , i plus, dzihadovci nisu ni culi za njega.........nagrajisace obican narod ko i uvek.

Zapad hoće da upropasti Perziju, nameću da žene glasaju, rade i voze kola, što je uvod u katastrofu.
Glupo je da muskarci glasaju a jos gluplje da zene glasaju kako se glasa u zapadnoj demokratiji.

izvorna demoktatija izgleda ovako:

Skupe se seljani i dogovore se da izaberu novog kneza medju najmudrijim seljanima I bez njegovog prisustva. Pa odu da ga pitaju oce li da bude knez.

Glupo je da muskarci glasaju a jos gluplje da zene glasaju kako se glasa u zapadnoj demokratiji.

izvorna demoktatija izgleda ovako:

Skupe se seljani i dogovore se da izaberu novog kneza medju najmudrijim seljanima I bez njegovog prisustva. Pa odu da ga pitaju oce li da bude knez.
To bi teotretski tako trebalo da bude.

Međutim pojavio se neki ne baš tako mudar seljanin koji je imao osam sinova koji su bili jaki ko volovi i izvršio uticaj na ostale seljane.

Naravno da je na posletku pristao da bude knez.

Back