Donstalens
Obećava
- Poruka
- 71
IQ TEST 40 min
Rezultati?
Rezultati?
Flamingosi, Trumane, Flamingosi... a ne rode!Truman:Hey Carrie vrati onaj avatar lepe plavojke - ja te tako zamisljam - lepa i pametna !!! A ne da nam saljes ove rode...
nemoj preterano da se palis.ovaj prvi je okvirno tacan,a ovaj drugi je zivo sranje,Carrie_011:onaj test od 40 minuta sam radila ranije a ovaj od 27 malopre...
slike govore vise od reci![]()
![]()
![]()
![]()
EXTRATERRESTRIAL INTELLIGENCE!! hahahahah![]()
![]()
![]()
Hehe, sta se nerviras... Mislim ta "pitanja" (ne vizuelna), nisu uopste merilo inteligencije vec znanjaCarrie_011:Paaaaaaa, uradila sam juce i drugi ali nisam uslikala rezultat jer mi se nije svideo, iznervirala sam se ... kaze 116... a iznervirala sam se zato sto nisu znacajno otezali npr. graficka pitanja, ono - nadji koji deo nedostaje u nizu, nego su mnogo otezali ona pitanja "iz opste klulture" samo sto odgovore na vecinu tih pitanja mogu da znam jedino ako sam sabila par enciklopedija u glavu... izem ti...Skoro ceo bre onaj deo factual knowledge nisam znala! :? :x Pa sam resila da se zanimam jos koji put bice valjda druga pitanja pa da vidim koliko im je merodavan test, koliko ce da mi se razlikuje rezultat...
![]()
Inace prijavila sam se napokon na Mensino testiranje u nedelju... pa nek' mi oni presude!Sve mi nesto frka od kratkog vremena ali ajde ako to tako treba...
:razz: